Marnie Schulenburg er død:

Døde: «Ikke si at hun tapte»

Skuespilleren døde av kreft, 37 år gammel.

SÅPESERIER: Schulenburg var kjent fra flere såpesierer, blant annet «As the World Turns». Foto: Shutterstock/REX/NTB
SÅPESERIER: Schulenburg var kjent fra flere såpesierer, blant annet «As the World Turns». Foto: Shutterstock/REX/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Marnie Schulenburg har gått bort som følge av brystkreft. Det bekrefter hennes representant, Kyle Luker, til The Hollywood Reporter. Hun ble 37 år gammel.

Schulenburg var blant annet kjent for rollen som Alison Stewart i såpeserien «As the World Turns». Skuespilleren etterlater ektemannen og skuespilleren Zack Robidas, som hun giftet seg med i 2013. De har en datter sammen, Coda (2).

Ifølge Deadline ble Schulenburg diagnostisert med kreft i 2020, fem måneder før datteren kom til verden i desember 2019.

«Snakket bare om framtiden»

Ektemannen har også bekreftet den triste nyheten på Facebook, melder Variety. Der takket han fansen hennes for støtten etter at kona mottok kreftbeskjeden.

«Vær så snill å ikke si at Marnie tapte kampen mot kreften. Det er rett og slett ikke sant. Jeg så henne banke dritten ut av kreft hver dag siden hun ble diagnostisert», skrev Robidas.

«Hun er fantastisk. Vi valgte å angripe diagnosen hennes med blind optimisme. Vi snakket bare om framtiden og fortsatte å gå videre. Jeg vet ikke om det var riktig, men det var det eneste vi kunne».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.