Marnie Schulenburg er død:

Døde: «Ikke si at hun tapte»

Skuespilleren døde av kreft, 37 år gammel.

SÅPESERIER: Schulenburg var kjent fra flere såpesierer, blant annet «As the World Turns». Foto: Shutterstock/REX/NTB
SÅPESERIER: Schulenburg var kjent fra flere såpesierer, blant annet «As the World Turns». Foto: Shutterstock/REX/NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Marnie Schulenburg har gått bort som følge av brystkreft. Det bekrefter hennes representant, Kyle Luker, til The Hollywood Reporter. Hun ble 37 år gammel.

Schulenburg var blant annet kjent for rollen som Alison Stewart i såpeserien «As the World Turns». Skuespilleren etterlater ektemannen og skuespilleren Zack Robidas, som hun giftet seg med i 2013. De har en datter sammen, Coda (2).

Ifølge Deadline ble Schulenburg diagnostisert med kreft i 2020, fem måneder før datteren kom til verden i desember 2019.

«Snakket bare om framtiden»

Ektemannen har også bekreftet den triste nyheten på Facebook, melder Variety. Der takket han fansen hennes for støtten etter at kona mottok kreftbeskjeden.

«Vær så snill å ikke si at Marnie tapte kampen mot kreften. Det er rett og slett ikke sant. Jeg så henne banke dritten ut av kreft hver dag siden hun ble diagnostisert», skrev Robidas.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

«Hun er fantastisk. Vi valgte å angripe diagnosen hennes med blind optimisme. Vi snakket bare om framtiden og fortsatte å gå videre. Jeg vet ikke om det var riktig, men det var det eneste vi kunne».

«Den beste gaven»

Ettbarnsmoren fikk ta dagen utenfor sykehuset i anledning den amerikanske morsdagen for å være sammen med ektemannen og datteren tidligere denne måneden.

Stjernen tok til Instagram for å dele tanker rundt situasjonen hun befant seg i, som mor og kreftsyk.

«Det var ingen garanti for at jeg kunne komme hjem denne morsdagen», skrev Schulenburg. Hun fortalte videre at hun måtte bruke en oksygenmaskin, noe hun ikke synes var ideelt.

«Jeg vil være sterk og vakker for henne (datteren, red.anm.). Jeg vil vise henne hvordan man går gjennom denne verden med medfølelse, styrke, livlighet, humor og glede slik min mor viste meg».

«Jeg vet at å være her er den beste gaven jeg kan gi henne, men akkurat nå føles det ut som hun får en halvt levende versjon av meg».

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Skuespilleren skrev videre at man må huske på at ingenting er permanent, og at det beste man kan gjøre for barnet sitt er å forsikre seg om at de føler seg elsket, trygge og at de får støtte.

«Glem den oksygenmasken, bare husk hvordan du skal puste. Sender kjærlighet til alle de fantastiske mødrene i livet mitt».

LES OGSÅ: Derfor vil hun ikke ha barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer