Emily Hartridge:

Døde i ulykke med elsparkesykkel

Youtube-stjerne og TV-profil, Emily Hartridge (35), omkom fredag etter å ha blitt truffet av en lastebil mens hun kjørte elsparkesykkel i London.

DØD: Emily Hartridge (35) omkom i en ulykke som involverte en elsparkesykkel fredag morgen. Foto: NTB Scanpix
DØD: Emily Hartridge (35) omkom i en ulykke som involverte en elsparkesykkel fredag morgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Lørdag ble det bekreftet at den britiske TV-profilen og Youtube-stjernen, Emily Hartridge (35), omkom da en elsparkesykkel var involvert i en kollisjon med en lastebil i London fredag morgen.

«Emily omkom i en ulykke i går. Vi var alle veldig glad i henne, og hun vil ikke bli glemt. Hun har berørt så mange at det er vanskelig å forestille seg en verden uten henne. Hun var en veldig spesiell person», står det skrevet i en uttalelse fra familien på hennes Instagram-profil.

Hartridge var populær i sosiale medier. Hun hadde over 340 000 følgere på sin Youtube-kanal, hvor hun delte livsstilsråd, samt 47 000 følgere på Instagram og 18 000 følgere på Twitter.

Som følge av suksessen i sosiale medier fikk hun også muligheten til å fronte en dokumentar på TV-kanalen 4OD om å fylle 30 år, ifølge BBC.

Ulykken

Ulykken er den første kjente dødsulykken som involverer en elsparkesykkel i Storbritannia.

Det var fredag morgen at Hartridge kolliderte med en lastebil i en rundkjøring da hun kjørte en elektrisk sparkesykkel i sørvest London. Ulykkesstedet har blitt undersøkt av britisk politi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer