Døde i tragisk ulykke

- Var en livsglad og hardtarbeidende mann.

MISTET LIVET: Den tidligere rugbystjernen Pedrie Wannenburg. Foto: AFP/NTB
MISTET LIVET: Den tidligere rugbystjernen Pedrie Wannenburg. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere sørafrikanske rugbystjernen Pedrie Wannenburg er død. 41-åringen mistet livet i en bilulykke utenfor Houston i USA. Det bekrefter Harris County Sheriff Ed Gonzalez på Twitter.

Wannenburg var i bilen med kona og sine to barn da de ble truffet av en 16 år gammel sjåfør som flyktet fra politiet.

Wannenburg ble erklært død etter at han ble fløyet til sykehus fredag kveld. Hans åtte år gamle sønn ble sendt til sykehus med alvorlige skader. Han skal nå være i stabil tilstand, skriver The South African. Kona og datteren kom fra ulykken uten alvorlige skader.

Den 16 år gamle sjåføren er nå siktet for drap, skriver Gonzalez. Han var i bilen med to andre jevnaldrende. Ingen av de tre skal ha fått livstruende skader.

Wanneburg spilte for en rekke klubber gjennom karrieren, og fikk også flere landskamper for Sør-Afrika.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Pedrie var en livsglad og hardtarbeidende mann og en som ga alt han hadde på banen, men alltid hadde et smil om munnen etterpå, sier president i det sørafrikanske rugbyforbundet, Mark Alexander i en pressemelding.

Wanneburg jobbet etter spillerkarrieren som trener ved Rice University i Texas.

LES OGSÅ: Drept i sjalusi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer