Sarah Herron:

«Døde i pappas armer»

Deler sørgelig nyhet.

MISTET SØNNEN: Sarah Herron og Dylan Browns sønn, Oliver, døde 24 uker gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram
MISTET SØNNEN: Sarah Herron og Dylan Browns sønn, Oliver, døde 24 uker gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september kunne «The Bachelor»-profilen Sarah Herron (36) og forloveden Dylan Brown dele gladnyheten om at de skulle bli foreldre.

Lykken skulle imidlertid snu da lille Oliver døde i Browns armer, bare 24 uker gammel.

«Min nese og din pappas munn»

Realityprofilen deler den triste beskjeden på Instagram. Til en bildekarusell, som inkluderer et sort hvitt-bilde av paret med sin avdøde sønn på Herrons bryst, forklarer 36-åringen at ingen ord kan beskrive sorgen de bærer på.

«28. januar, 24 uker gammel, ble vår vakre sønn Oliver Brown født. Han døde i sin pappas armer kort tid etter», skriver 36-åringen.

Flere medier har omtalt saken, deriblant Page Six.

«Det er vakkert og samtidig trist. Han hadde min nese og sin pappas munn og lange fingre».

DØDE: Det var stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Her takker de for støtten de hadde fått. Vis mer

Herron ble gravid gjennom prøverørsbefruktning, og beskriver sønnen som et mirakel. 36-åringen skriver videre at sønnen har «lært dem om livets integritet, kjærlighet og død». Hun hedrer også minnene hun skapte med sønnen, som da hun svømte med skilpadder som gravid.

TV-stjernen minnes også da hun følte sønnens støtte gjennom en skade, og alle gangene Oliver «lå hjerte til hjerte» med familiehunden Rio.

«Samtidig som våre hjerter er knust, finner vi trøst i å vite at vår sønns sjel bare kjente til kjærlighet og ikke vil lide i en kropp som ikke var ment for dette livet».

«Vi elsker deg masse, lille gutt. Du vil aldri bli erstattet. Du er så perfekt og fantastisk. Kjærlig hilsen mamma og pappa».

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på Instagram meldte Teigen selv at de hadde mistet barnet. Vis mer

Sender kondolanser

Flere stjerner fra «The Bachelor»-universet har lagt igjen støttende kommentarer under parets bildekarusell.

«Gud velsigne dere alle, Sarah. Vi elsker deg», lyder det fra tidligere «The Bachelor»-programleder Chris Harrison (51).

«Sender familien din all kjærlighet og støtte. Så lei meg for tapet deres», skriver «The Bachelorette»-profilen Katie Thurston (32).

«Oliver, du er så elsket. Sarah, du er den mest fantastiske moren og din styrke gjennom alt for å kjempe så hardt for sønnen din har ikke vært noe annet enn vakkert å være vitne til», skriver tidligere ungkarskvinne Clare Crawley (41).

LES OGSÅ: Svarer på babyrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer