Døde før premieren

Horst Schopis fikk aldri se filmen om seg selv.

<strong>DØDE:</strong> Horst Schopis gledet seg til å se filmen om seg selv, men døde før premieren. Foto: Filmweb
DØDE: Horst Schopis gledet seg til å se filmen om seg selv, men døde før premieren. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmen «Into The White» forteller historien om den uerfarne bombepiloten Horst Schopis som må nødlande og tar seg inn i en hytte på Grotli i Norge.

«Into The White» hadde søndag premiere, men Schopis fikk aldri se hvordan han ble portrettert i filmen. Han døde i fjor høst 99 år gammel.

- Historien i filmen blir et eventyr som egentlig har lite med mine opplevelser å gjøre. Men jeg gleder meg virkelig til å se hvordan folkene har utnyttet sin kunstneriske frihet, og hvordan jeg selv blir framstilt. Hvis jeg lever lenge nok, da, sa Schopis til Dagbladet kort tid før han døde.

Det er skuespilleren Florian Lukas som spiller rollen som Horst Schopis i filmen, der «Harry Potter»-stjernen Rupert Grint også er på rollelisten.

Det er Petter Næss som har regissert filmen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Utelukker ikke norsk flørt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer