Døde etter TV 2-innspilling

- Det er veldig trist. Jeg savner ham mye nå.

GIKK BORT: I mandagens episode fikk vi se John Dennis Donovan og hans famile i gameshowet «Oppgrader». Men i etterkant av innspillingen, er Donovan - som lenge har vært sykmeldt - gått bort.
GIKK BORT: I mandagens episode fikk vi se John Dennis Donovan og hans famile i gameshowet «Oppgrader». Men i etterkant av innspillingen, er Donovan - som lenge har vært sykmeldt - gått bort. Vis mer
SEHER.NO: Mandag kveld var det duket for Sigurd Solliens nye gameshow «Oppgrader». Oppgaven er enkel: Svarer de rett på noen spørsmål så får de en oppgradert utgave av det inventaret de satser.

I mandagens sending dro Sigurd hjem til Familien Donovan fra Smedstua i Oslo.

Det kommer frem at husets far John Dennis har vært langtidssykemeldt. John er gift med Monica Larsen Donovan og sammen har de barna John (9), Ingrid (5) og Jonathan (1). 

Men i etterkant av programmet, kommer dette bildet opp: «Til minne om John Donovan».

- Det er veldig trist. Jeg savner ham mye nå. John var en veldig fin far og ektemann, sier hans kone Monica Donovan til Seher.no.

Ifølge dødsannonsen døde Donovan i sitt hjem 30. september.

Kommunikasjonssjef i TV2, Alexander Valestrand, forteller at dødsfallet ikke førte til noen problemer for produksjonen.

- Jeg tror ikke det førte til noen problemer, ettersom familien var enig i at programmet skulle vises, sier Valestrand til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Stakkars Sigurd Sollien