Døde etter Bieber-møte

- Hun sitter i himmelen og smiler, sier Justin.

RAKK FREM I TIDE: Justin Biebers omtanke og kyss fikk leukemisyke Briana til å gråte gledestårer. Nå er hun død. Foto: Twitter
RAKK FREM I TIDE: Justin Biebers omtanke og kyss fikk leukemisyke Briana til å gråte gledestårer. Nå er hun død. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Her gir Justin Bieber kreftsyke Briana et ømt kyss på kinnet. 11-åringens foreldre og venner fikk i stand møtet i januar, etter å ha opprettet Facebook-gruppa «Justin for Briana».

- Hei Justin, du skal opptre bare to kilometer unna en av dine største fans. Men hun er for syk til å komme på konserten. Det ville betydd enormt for henne om du kunne ta deg tid til å møte henne, skrev foreldrene.

Den dødssyke jentas historie traff Justin midt i hjertet, og tenåringsidolet sørget for et avbrekk med magisk lykke i Brianas tøffe tid.

En drøy måned etter det følelsesladede øyeblikket sovnet 11-åringen inn. De siste to årene hadde hun gått gjennom to beinmargstransplantasjoner og hatt tre tilbakefall.

- Det var en ære å få møte henne. Nå sitter hun i himmelen og smiler, skrev Bieber på Twitter da han fikk den triste nyheten.

Justin har den siste tiden skapt oppstyr med både konsert-avlysninger og raseriutbrudd – noe nettavisen GossipCop mener er urettferdig:

- Det har blitt skrevet en del negativt om ham i det siste, men vi må ikke glemme alle de fantastiske tingene han gjør for alvorlig syke fans.

Brianas familie kan ikke få takket Bieber nok

- Du sier «Never say Never og «Believe». Briana fant styrke i budskapet ditt. Takk for alt du gjorde, Justin!

LES OGSÅ: Fikk Justin til å gråte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer