Døde etter 25 år på TV-skjermen

Veteranens følelsesadde bortgang fikk Cheryl Cole til å gråte.

DØDE PÅ SKJERMEN: Etter 25 år i TV-serien «Eastenders» var det lørdag over og ut for Pam St. Clements rollefigur Pat Butcher. Det fikk mange briter til å ta til tårene. Foto: BBC
DØDE PÅ SKJERMEN: Etter 25 år i TV-serien «Eastenders» var det lørdag over og ut for Pam St. Clements rollefigur Pat Butcher. Det fikk mange briter til å ta til tårene. Foto: BBC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske såpeoperaen «Eastenders» - kjent som «Østkantfolk» da den gikk på norske skjermer - er en av verdens lengstlevende TV-serier med sine 26 år.

En av skuespillerne som har vært med nesten helt fra starten er Pam St. Clement (69) - som har fått mange fans for sin rolle som den stolte Pat Butcher.

Lørdag var det mange TV-seere som tok et tårevått farvel med den populære karakteren, da hun døde etter 26 år foran «Eastenders»-kameraene.

En av de som måtte fram med papir for å tørke tårene, var popstjernen Cheryl Cole.

- Jeg er vel ikke den eneste som felte en tåre på grunn av Eastenders? Er det noe galt med meg?, skrev hun på sin Twitterside, ifølge Daily Mail.

Pam St. Clement , som startet i juni 1986, er nummer to på lista over skuespillere med lengst tid i «Eastenders».

Adam Woodyatt (43), som er foran henne, er den eneste som fortsatt er med, som også var med i den første episoden i februar 1985.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Til sykehus etter krangel med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer