Shonka Dukureh fra «Elvis»-filmen:

Døde brått

Ble bare 44 år gammel.

DØDE: Skuespiller Shonka Dukureh døde brått i sitt eget hjem. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØDE: Skuespiller Shonka Dukureh døde brått i sitt eget hjem. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Shonka Dukureh, som spilte Big Mama Thornton i den ferske «Elvis»-filmen, er død. Hun ble bare 44 år gammel. Det bekrefter politiet i Nashville overfor People.

Skuespilleren ble funnet død på soverommet sitt i sin egen leilighet i Kothe Way i Nashville, som hun delte med sine to små barn, heter det i en pressemelding fra politiet.

Et av barna fant henne i sengen, hvor hun ikke responderte. Det førte til at de løp til naboens leilighet som ringte nødtelefonen.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren i Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. En hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters. Vis mer

Videre i pressemeldinga kommer det fram at det ikke er mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, men myndighetene venter nå på resultatene fra obduksjonsrapporten for å få bekreftet dødsårsaken.

- Mine dypeste kondolanser til familien til Shonka Dukureh. Shonka ble uteksaminert fra Fisk (universitet, journ.anm.) og kalte Nashville for sitt hjem i mange år, sa ordfører i Nashville, John Cooper, i en uttalelse til Fox17.

- Hennes kraftige stemme og artisteri vil leve videre gjennom musikken hennes, og vi hedrer hennes minne på denne triste dagen, fortsatte han.

Dukureh var nemlig en kjent gospelsanger i Nashville-området. Hun hadde en lovende framtid foran seg, og skuespillerkarrieren hadde så vidt satt i gang.

«Elvis»-skuespilleren hadde også en lidenskap for kunst, og hennes største ønske var først og fremst å være lærer, skriver nyhetsbyrået WPLN.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

I et tidligere intervju med Shadow and Act åpnet Dukureh seg om å få drømmene sine oppfylt, ikke bare på storskjerm, men også på scenen.

- Det har vært fantastisk, og jeg ser frem til å gjøre alt igjen. Det har bare vært en drøm. Jeg visste ikke engang at det var en drøm for meg, før jeg virkelig kom dit og opplevde alt, men det har virkelig vært en sjanse for livet, sa hun.

LES OGSÅ: - Jeg trodde det var barmhjertig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer