Døde brått 51 år gammel

Susanne Lothars familie vil ikke oppgi noen detaljer rundt dødsfallet.

GIKK BORT: Den tyske film- og teaterskuespilleren Susanne Lothar døde av ukjente årsaker onsdag denne uken. Her er Lothar, som spilte mot Kate Winslet og Ralph Fiennes i den Oscar-vinnende filmen «The Reader», avbildet på Berlin Film Festival i 2010. Foto: Stella Pictures
GIKK BORT: Den tyske film- og teaterskuespilleren Susanne Lothar døde av ukjente årsaker onsdag denne uken. Her er Lothar, som spilte mot Kate Winslet og Ralph Fiennes i den Oscar-vinnende filmen «The Reader», avbildet på Berlin Film Festival i 2010. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tyske skuespilleren Susanne Lothar, kjent fra Oscar-vinneren «The Reader», har gått bort 51 år gammel. Det melder The Hollywood Reporter.

En advokat for skuespillerens familie annonserte dødsfallet, som inntraff onsdag 25. juli. Ingen detaljer med hensyn til dødsårsaken er foreløpig kjent.

Ifølge BBC News oppgir advokat Christian Schetz i en presseuttalelse at familien ikke vil komme med videre opplysninger «av forståelige grunner».

Lothar spilte mot Hollywood-stjernene Kate Winslet (36) og Ralph Fiennes (49) i «The Reader» i 2008. Hun var en anerkjent skuespiller i hjemlandet, og oppnådde tre nominasjoner og én pris i German Film Awards, det tyske svaret på Oscar-utdelingen.

Susanne Lothar er også kjent for sin innsats i Michael Hanekes «Det hvite båndet», «Pianolærerinnen» og «Funny Games».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skilles for annen gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer