Carlos Sarriá:

Døde av sjelden krefttype

- Takk for at du lærte meg hva kjærlighet er.

DØD: Influenseren Carlos Sarriá er død, 20 år gammel. Foto: Skjermdump / Instagram
DØD: Influenseren Carlos Sarriá er død, 20 år gammel. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De seneste årene har Carlos Sarriá (20), også kjent som Charlie, opparbeidet seg en solid følgerbase på sosiale medier.

For sine 5,1 millioner TikTok-følgere har han delt sin opplevelse rundt en hverdag med kreft, ofte fylt med humor, optimisme og ærlighet.

Forrige uke døde 20-åringen, ifølge El País.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen «Rust» i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

- Skammer meg ikke

Han var diagnostisert med den sjeldne kreftsykdommen Ewings sarkom. Ifølge Store medisinske leksikon er det en ondartet bein- og bindevevssvulst som oftest oppstår i skjelettet.

Diagnosen fikk han for fire år siden.

Gjennom de fire årene opplevde han fire tilbakefall, som var det som først fikk ham til å dele sin historie på TikTok. Der delte han ærlig fra både sykehusbesøk og brukte plattformen til å skape bevissthet rundt sykdommen.

- Jeg skammer meg ikke for å dele hva som skjer med meg. Jeg bestemte meg for å eksponere meg selv for å bekjempe feilinformasjon rundt sykdom og død, uttalte han i et intervju tidligere i år med Yasss.

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Reporter: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Hylles av kjæresten

Det var i fjor influenseren fortalte at han hadde fått en ny svulst i hodet som spredte seg. Tidligere denne måneden delte 20-åringen at det ikke så lyst ut, ifølge El País.

Forrige uke mistet han livet som følge av kreftsykdommen.

I et siste sosiale medier-innlegg på TikTok skrev han: «Ha det, jævler, sees i etterlivet».

@charrliiieeee

Adios perros , nos vemos en la otra vida.

♬ sonido original - Charlieee

Innlegget har i skrivende stund blitt sett av mer enn 43,8 millioner brukere, og det har seks millioner likerklikk og over 230 000 kommentarer.

Flere har den seneste uken tatt til sosiale medier for å hedre den avdøde influenseren, deriblant kjæresten hans Nerea, som har delt en hyllest på Instagram. Innlegget har i skrivende stund 4,1 millioner likerklikk.

«Takk for at du lærte meg hva kjærlighet er. Jeg håper andre er heldige nok til å få en femtedel av hva vi hadde. Takk for at du aldri dømte meg, for at du ble hos meg og stolte på meg. Takk for at du ikke stengte følelsene dine inne og lot meg være en del av reisen din. Bare takk. Jeg kommer til å savne deg. Jeg elsker deg, Barripie», var blant det hun skrev.

LES OGSÅ: I sorg: - Dette er trist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer