DØDE AV LUFTMANGEL: Carradine ble funnet død på hotellrommet sitt i Bangkok 4. juni. Foto: All Over Press
DØDE AV LUFTMANGEL: Carradine ble funnet død på hotellrommet sitt i Bangkok 4. juni. Foto: All Over PressVis mer

Døde av kvelning

Men hva som forårsaket det er fremdeles et mysterium...

SEHER.NO: Den 72-åringe "Kill Bill"-stjernen ble funnet død under mystiste omstendigheter, funnet hengende i et skap på et hotellrom i Bangkok den 4. juni.

Både mord, selvmord og ulykke i forbindelse med sexlek ble spekulert i, og nå slår ekspertene fast at det var kvelning som tok livet av David Carradine.

Familiens rettsmedisinske ekspert, Dr. Michael Baden, bekrefter at skuespilleren - som ble funnet død med et tau rundt halsen - døde av luftmangel.

- Så langt peker den informasjonen vi har samlet på at det var dødsårsaken, sier han ifølge AP.

Skuespillerens etterlatte skal ha leid inn Michael Baden for å gjennomføre en andre obduskjon for å være på den sikre siden, og torsdag konkluderte han med at dødsårsaken var kvelning.

Baden understreker imidlertid at han venter på mer informasjon fra Thailandske myndigheter, for å finne ut hva som forårsaket kveldningen.

Det skal ifølge People handle om undesøkelser av ting som ble funnet på hotellrommet sammen med Carradine, bilder fra overvåkningskameraer og en gjennomgang av hotellets nøkkelkortsystem, slik at man kan finne ut om noen andre opholdt seg på Carradines rom dødskvelden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Her tar de farvel med filmstjernen