Døde 18 år før filmpremieren

Nå har regissøren bestemt seg for å gi ut River Phoenixs siste film.

SISTE FILM: Regissøren av filmen "Dark Blood" ønsker å gi ut filmen som ble den siste før River Phoenix døde av en overdose i 1993.  Foto: All Over Press
SISTE FILM: Regissøren av filmen "Dark Blood" ønsker å gi ut filmen som ble den siste før River Phoenix døde av en overdose i 1993. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: På 1980-tallet var River Phoenix en svært ettertraktet og lovende ung skuespiller etter filmer som «I drift mot Idaho» og «Stand by me». 

Men i 1993 døde River av et hjerteinfarkt fra en overdose utenfor klubben «The Viper Room» i Los Angeles.

På denne tiden var han i ferd med å spille i filmen «Dark Blood», men dødsfallet gjorde at filmen aldri ble gitt ut.

Ifølge nettstedet The Hollywood Reporter planlegger nå regissøren George Sluizer å fullføre og publisere filmen atten år senere.

Etter det tragiske dødsfallet gjemte Sluizer de originale opptakene i frykt for at de skulle bli ødelagt. Nå har han klippet filmen på nytt og håper noen små justeringer kan gjøre at den blir vist.

Blant annet ønsker regissøren å fullføre filmen med voice over, gjerne med hjelp av Rivers berømte bror Joaquin.

- Brødrenes stemmer er så like, sier Sluizer til THR.

I «Dark Blood» spiller Phoenix en eremitt som venter på verdens undergang. Et Hollywood-par søker dekning i nærheten og han starter et forhold med konen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her går superstjernen til angrep  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer