Joe Exotic:

- Død om to-tre måneder

«Tiger King»-profilen med desperat rop om hjelp fra fengsel.

TRYGLER OM HJELP: Joe Exotic er fengslet for dyremishandling og forsøk på leiemord. Han soner 22 år i fengsel. Nå ber han blant andre Kim Kardashian (t.h.) om hjelp. Foto: Santa Rosa County Jail via AP/ NTB scanpix
TRYGLER OM HJELP: Joe Exotic er fengslet for dyremishandling og forsøk på leiemord. Han soner 22 år i fengsel. Nå ber han blant andre Kim Kardashian (t.h.) om hjelp. Foto: Santa Rosa County Jail via AP/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Joseph Allen Maldonado-Passage (57), bedre kjent som Joe Exotic, ble verdenskjent nærmest over natten da han dukket opp i Netflix-dokumentaren «Tiger King» i vår. Den evige runddansen av dramatikk og sjokkerende vendinger har fanget mange seere - men historien har ikke endt ved seriens slutt.

I forrige uke var det krigen rundt dyrehagen til Exotic som sørget for overskriftene, mens denne uken er det hovedpersonens brev fra fengselet som fenger tabloidene.

Han trygler nemlig trekløveret president Donald Trump, realitystjerne Kim Kardashian og artist Cardi B om hjelp til å komme seg ut fra bak murene.

- Sjelen min er død

«Pandemien er over, og nå ber jeg dere spørre president Trump om å holde sitt ord om å se nærmere på å gjøre galt til rett og gi meg et mirakel. Sjelen min er død, jeg sliter hver dag med å holde fast i det lille håpet jeg kan finne, de holder meg innelåst 24 timer i døgnet uten telefon, e-post eller kiosk, og dere vil aldri forstå den mentale mishandlingen dette utsetter en person for», skriver han i brevet, som er publisert av kjendisnettstedet TMZ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer