"Død" kjæreste observert

Vitner hevder Olivia Newton-Johns forsvunne kjæreste lever i beste velgående - i Mexico.

MANNEN FRA HAVET: Er Olivias kjæreste ikke død likevel? Foto: AP
MANNEN FRA HAVET: Er Olivias kjæreste ikke død likevel? Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Druknet i gjeld - og på sjøen!


Tre forskjellige vitner i Mexico hevder å ha observert Grease-stjernen Olivia Newton-Johns (57) savnede kjæreste, som skal ha druknet da han falt over bord under en fisketur for snart et år siden. Det skriver den australske avisen Daily Telegraph.


Kameramannen Patrick McDermott (48), som hadde vært sammen med Olivia siden 1996, forsvant 30. juni i fjor under dypvannsfiske utenfor San Pedro, California.


Etter forsvinningen kom det for en dag at McDermott også var på dypt vann økonomisk. Regnskapene fløt, han var nedsunket i gjeld og skyldte titusenvis av dollar i barnebidrag til ekskona Yvette Nipar. Det kunne ha sendt ham i kasjotten!


Nå spekuleres det altså i om McDermott arrangerte sin egen død ettersom han er blitt observert i Mexico flere ganger de siste tre månedene - senest for 11 dager siden.


Manuel Valdez, en bareier i den mexicanske feriebyen Cabo San Lucas, forteller avisen at han så McDermott for tre måneder siden og at han var overrasket over oppførselen hans.


- Det var en av de situasjonene hvor du ikke vet om personen går på dop eller er normalt stille, sier bareieren.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer