Alexis Sharkey:

Død influenser (26) ble drept

Ble funnet død i veikanten i november i fjor. Nå er dødsårsaken frigitt.

DØDE: Alexis Sharkey ble bare 26 år gammel. Foto: Alexis Sharkey / Instagram
DØDE: Alexis Sharkey ble bare 26 år gammel. Foto: Alexis Sharkey / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 26 år gamle, amerikanske influenseren Alexis Sharkey skulle 28. november til noen venner for å se på film, men møtte aldri opp.

Kort tid senere ble hun av en forbikjørende lastebilsjåfør funnet død i en veikant i Houston i Texas – naken.

Rettsmedisinerne gikk tidlig ut og sa at de ikke kunne utelukke at noe kriminelt hadde skjedd. Det er imidlertid ikke før nå at en endelig dødsårsak er avklart.

Konkluderer med drap

Selve obduksjonsrapporten er ikke offentliggjort, men Harris Countys rettsmedisinske institutt bekrefter overfor blant andre E! News at dødsårsaken til 26-åringen var kveling, og slår fast at hun er drept.

Nettstedet skriver at obduksjonsrapporten vil gjøres tilgjengelig etter at politiet har konkludert i etterforskningen sin.

Så langt er det ingen kjente mistenkte i saken, og ingen har hittil blitt siktet eller pågrepet for drapet.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Alexis flyttet til Houston med ektemannen, Tom Sharkey (49), i januar i fjor. Venninnen Tanya Ricardo, uttalte til KHOU11 etter dødsfallet at Alexis og Tom hadde gått gjennom en vanskelig periode i ekteskapet den siste tiden.

- Nylig åpnet hun seg til oss om det, og sa at skilsmissepapirer var levert. Hun var en veldig privat person. Hun delte ikke så mye av det som skjedde hjemme, fortalte hun.

Ricardo har også gjort det klart at hun er overbevist om at gjerningspersonen vil bli tatt.

- Jeg vet ikke hvem som kan ha gjort noe som dette mot henne. Uansett hvem som gjorde det, så skal vi finne dem. Vi kommer til å gjøre alt som trengs, slik at alle kan la henne hvile i fred, sa hun, og la til:

- Å bare kaste henne i grøftekanten slik, naken, som søppel … Jeg skjønner det ikke. Ingen kommer unna med noe sånt. Ingen.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Nekter for ekteskapsproblemer

At det skal ha vært problemer i ekteskapet benektet imidlertid ektemannen. Han har imidlertid hevdet at kona hadde vært stresset den siste tiden.

- Hun var ikke glad. Hun var stresset. Jeg klemte henne og prøvde å gjøre henne sterk. Hun var en fantastisk dame. Det er alltid andre sider av ting. Jeg var den eneste som holdt rundt henne, klemte henne og bygget henne opp igjen. Jeg trenger ikke å forklare meg. Jeg vet hva slags liv jeg hadde med kona mi, har han fortalt til KTRK-TV.

Alexis' søster har tidligere uttalt at hun besøkte Tom og søsteren i fjor vår, og påpekte at de to virket å være lykkelige sammen.

Tre andre venninner av Alexis har på sin side uttalt til ABC13 at 26-åringen fryktet for sitt eget liv og sikkerhet i perioden før hun ble funnet død.

LES OGSÅ: Bestilte grusomt drap på eks-kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer