Ilse Jacobsen:

Død etter kreftsykdom

Sovnet stille inn med familien rundt seg.

GÅTT BORT: Den danske designeren Ilse Jacobsen er død, 62 år gammel. Foto: Visitnordsjælland
GÅTT BORT: Den danske designeren Ilse Jacobsen er død, 62 år gammel. Foto: Visitnordsjælland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske forretningskvinnen og designeren Ilse Jacobsen (62) er død, opplyser selskapet hennes IJH A/S i en pressemelding.

«Det er med stor sorg at vi deler at Ilse Rohde Jacobsen har tapt tampen mot den aggresive kreften som hun har vært i behandling for siden august 2021. Ilse sovnet stille inn på sykehuset i går den 23. oktober 2022 og var omringet av sin nærmeste familie», heter det i uttalelsen fra selskapet.

I november i fjor ble Jacobsen diagnostisert med en aggresiv form for lymfekreft med spredning til blodet.

- Det er hardt. Veldig hardt. Det er en ond sykdom. Jeg ville ikke ønsket det for noen. Jeg synes virkelig det er vanskelig, uttalte hun om sykdommen tidligere i år.

BESØKSFORBUD: Courtney Clenney ringte politet for å skaffe besøksforbud mot kjæresten, to dager senere skal hun ha drept kjæresten. Reporter: Christian Fjermeros / Video: WSVN Vis mer

62-åringens familie har bedt om ro, men sender en takk til sykehuspersonalet.

«Ilses familie vil gjerne uttrykke en dyp takk for den profesjonelle behandlingen og omsorgen som Ilse har mottatt gjennom sitt sykdomsforløp på både Rikshospitalet og Hillerød Hospital».

LES OGSÅ: - Dette preger meg 24/7

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer