TJENER FETT: Alf Tande-Petersen kunne i fjor glede seg over at han doblet lønnen fra året før, til 1,6 millioner kroner Foto: NRK
TJENER FETT: Alf Tande-Petersen kunne i fjor glede seg over at han doblet lønnen fra året før, til 1,6 millioner kroner Foto: NRK Vis mer

Doblet lønna på ett år

Etter restaurant-fiaskoen på 2000-tallet, peker pila nå oppover for den tidligere TV-programlederen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere NRK-programlederen Alf Tande-Petersen gikk på starten av 2000-tallet på en økonomisk smell, da hans selskaper som drev åtte utesteder gikk konkurs.

Men nå kan Tande-P igjen smile, etter at han i fjor doblet lønnen sin og tjente 1,6 millioner kroner, ifølge VG.

- 2011 var et godt år med flere realiserte prosjekter jeg hadde jobbet med i flere år. Blant annet tuirneen med Fridtjof fra Ytre Enebakk og en revy i Trondheim, sier han til VG.

Restaurant-konkursene på 2000-tallet førte til at kreditorene tapte over 10 millioner kroner. Tande-P selv har tidligere sagt till VG at han selv tapte rundt fem millioner kroner.

Nå gleder Tande-P seg over at både bokskriving, show-jobbing og foredragsvirksomhet går bra.

- Jeg lever veldig bekvemt økonomisk, men det går opp og ned. Skal jeg skrive en bok, må jeg ta meg råd til ikke å tjene ett øre mens jeg sitter i ro de månedene, sier han til avisen.

Tande-P sier han heller ikke har gjeld privat.

- Personlig har jeg heller ikke gjeld. Når du jobber som frilanser på denne måten, blir du livredd gjeld. Sånn har jeg alltid vært, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Må låne penger av kjæresten til forlovelsesring.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer