NYE RYKTER: - Slik jeg forsto det var ikke Jordan Bratman innblandet når hun tok med seg kvinner hjem. Kanskje skyldes skilsmissen at sjalusien til slutt tok overhånd, sier en kvinnelig kilde om Christina Aguileras påståtte eskapader. Foto: All Over Press
NYE RYKTER: - Slik jeg forsto det var ikke Jordan Bratman innblandet når hun tok med seg kvinner hjem. Kanskje skyldes skilsmissen at sjalusien til slutt tok overhånd, sier en kvinnelig kilde om Christina Aguileras påståtte eskapader. Foto: All Over Press Vis mer

- Dobbeltlivet kan ha knekt ekteskapet

Superstjernens forkjærlighet for kvinner kan være årsaken til skilsmissen.

Publisert
SEHER.NO: For noen uker siden kom nyheten om at Christina Aguilera (29) og Jordan Bratman (33) separerer seg etter fem års eksteskap. Rett etterpå begynte ryktene å gå om at årsaken til bruddet var at popstjernen hadde innledet en romanse med Lindsay Lohans eks-kjæreste, Samantha Ronson (33).

Nå kommer nye avsløringer rundt Aguileras hemmelige kvinneaffærer.

Ifølge en kilde i avisen Star ble det hett mellom den verdenskjente sangeren og DJen Ronson i september, under Nicole Richies reise til Mexico.

- Det var åpenbart for alle at de var tiltrukket av hverandre. Christina og Sam stakk av hele tiden, slik at de kunne være alene sammen, sier den ikke-navngitte kilden til avisen.

En talsperson for den 29 år gamle sangeren har avfeiet alle romanseryktene og mener at de to bare er gode venner.

Men om det er slik at Ronson ikke var årsaken til at ekteskapet mellom Aguilera og Bratman falt si grus, så antyder nye avsløringer at sangstjernens store seksuelle interesse for andre kvinner tærte hardt på forholdet mellom dem.

Aguilera har heller aldri lagt skjul på at hun tiltrekkes av kvinner. Sitatene har blitt mange om dette emnet i diverse intervjuer de seneste årene.

«Jeg synes det er mer opphissende å titte på kvinner enn på menn», «Jeg elsker å eksperimentere med min seksualitet. Om det innebærer å være sammen med jenter så får det bare være slik», «To kvinner i samme seng er mye mer sexy enn to menn. Vi har en bedre følelse av hverandres kropper», er bar noe av hva hun har uttalt.

- Min mann og jeg elsker kvinner. Jeg synes det er gøy å være åpen og å leke. Min mann og jeg har det bra, men jeg elsker definitivt kvinner. Jeg synes de er mer attraktive å se på, sa Aguilera til avisen Out senest i juni.

Dermed ser det ut til at Jordan Bratman syntes det var helt ok med hennes seksuelle interesse for kvinner.

Men ifølge en kilde i avisen Look var stemninger bak kulissene en helt annen.

- Jeg tror ikke at Jordan likte at kona hans søkte etter kvinner. Han gikk med på det for å gjøre henne glad, men det var begynnelsen på slutten, forteller kilden.

Paret hadde et åpent forhold, ja, men åpenheten var betydlig større for henne enn for ham.

En kvinne forteller til Radaronline hvordan popstjernen prøvde å sjekke henne opp på homseklubben The Abbey i Los Angeles - midt foran øynene på mannen.

29-åringens livvakt skal nemlig ha kommet fram og sagt at «sjefen min vil ha deg», mens han pekte på Aguilera. Aguilera skal deretter ha vinket til kvinnen, som ble forvirret ettersom mannen Jordan Bratman sto sammen med henne i baren.

Livvakten forklarte så at paret var enige om at Christina Aguilera fikk lov til å ta med seg kvinner hjem. Men kvinnen takket likevel nei, ettersom hun syntes at hele situasjonen var rar.

Etterpå fikk hun høre av et par venninner at de også hadde blitt sjekket opp av Aguilera.

- Slik jeg forsto det var ikke Jordan innblandet når hun tok med seg kvinner hjem. Kanskje skyldes skilsmissen at sjalusien til slutt tok overhånd, sier kvinnen til Radaronline.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Holdt hender med ny flamme  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer