LEI AYLAR-STEMPLET: Nadia Marielle Mouacim er allerede godt i gang med kampen om seier på Robinson-øya. Hun håper at TV-serien skal gi henne økt oppmerksomhet rundt karrieren som kabyla-danser. Foto: Odd Steinar Tøllefsen
LEI AYLAR-STEMPLET: Nadia Marielle Mouacim er allerede godt i gang med kampen om seier på Robinson-øya. Hun håper at TV-serien skal gi henne økt oppmerksomhet rundt karrieren som kabyla-danser. Foto: Odd Steinar Tøllefsen Vis mer

Dobbeltgjenger i Robinson

Nå vil Robinson-klare Nadia Marielle Mouacim bli kjent under eget navn - ved hjelp av rumpa.

Publisert
MALAYSIA (Seher.no): De har begge jobbet som modeller og er slående like. Men nå gjør den ferske Robinson-deltakeren Nadia Marielle Mouacim (29) det hun kan for ikke lenger å forbindes med den tidligere glamourmodellen Aylar Lie.

- Hun lever i sin verden og jeg i min. Først var det morsomt å være kjent som ”Aylars dobbeltgjenger”, men nå vil jeg være meg selv. Derfor sier jeg nei til alle oppdrag som har med henne å gjøre, sier Nadia til Seher.no.

Istedenfor å følge i  Aylars skandaleombruste glamourmodell-fotspor, satser Nadia på å bruke Robinson-ekspedisjonen til å skape blest om sin karriere som kabyl-danser.

Ifølge gifte tobarnsmoren er dette opprinnelig en tradisjonell dans fra hennes hjemland Algerie, som hun har tilført moderne elementer.
 
- Hvis du har sett musikkvideoene til Shakira, så er det litt i samme stil. Jeg vil bli kjent som Norges heteste rumpedanser, sier hun til Seher.no før avreise til Robinson-øya.

Når Seher.no påpeker at MGP-aktuelle Mira Craig også er kjent for sine rumpe-vrikkende danseshow, er ikke Nadia sen med å utfordre til en duell.

- Jeg synes hun er flink, men stiller gjerne opp. Det hadde vært moro, ler hun.

Hun lover at de andre deltakerne og TV-seerne nok får se noen dansetrinn på stranden i løpet av  årets "Robinson-ekspedisjon" – så sant hun ikke er utmattet av sult. Rumperistingen tærer nemlig kraftig på kreftene, skal vi tro henne selv.

- Jeg har høy forbrenning på grunn av all treningen. Etter fire timer må jeg ha noe å spise. Det jeg frykter mest er derfor at jeg blir gående uten mat, eller at jeg må spise et eller annet grufullt, som insekter.

Den danseglade Robinson-deltakeren er imidlertid i tvil om hun ville takke ja TV 2s ”Skal vi danse?” dersom hun skulle få tilbud om det.

- Jeg kan jo ikke danse slik de gjør der. Men jeg ville nok gjort det bra i ”Skal vi rumpedanse?”, spøker hun til Seher.no.

LES OGSÅ: "Glamour"-sykepleier klar for "Robinson"-ekspedisjonen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer