FERSKET AV LØGNDETEKTOR: Katie Price hadde en mistanke om Kieran Haylers svikefulle natur og fikk ham til å ta to løgndetektortester. Da han strøk begge innrømmet han å ha hatt en affære med konas beste venninne.  Foto: REX/David Fisher/All Over Press
FERSKET AV LØGNDETEKTOR: Katie Price hadde en mistanke om Kieran Haylers svikefulle natur og fikk ham til å ta to løgndetektortester. Da han strøk begge innrømmet han å ha hatt en affære med konas beste venninne. Foto: REX/David Fisher/All Over Press Vis mer

Dobbelt utrosjokk for Katie Price

Den engelske modellen avslørte bomben under radiointervju.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den engelske modellen og TV-profilen Katie Price (36) var seks måneder på vei med sitt femte barnm  da hun fant ut at ektemannen Kieran Hayler (27) hadde hatt en affære med hennes beste venninne, Jane Pountney (49)

Den rasende modellens sinne og frustrasjon fikk utløp på Twitter der hun skrev at hun ville skilles.

Nå kommer Price med nye sjokkerende avsløringer om sitt turbulente forhold. I sitt nye radioshow hevder den skandaleombruste modellen at Kieran, i tillegg til en affære med hennes beste venninne, også bedro henne med en annen kvinne!

- Jeg var sammen med ham i fire måneder så holder han på med min beste venninne og en annen kvinne - i ti måneder! Det er veldig alvorlig. Jeg har barn og han har vært sammen med min venninne og en annen kvinne, fortalte Katie på lufta.

Avslørt av løgndetektor

Katie hevder ektemannen ikke innrømmet noe før en løgndetektortest avslørte hans grove svik!

- Det var slik jeg fikk sannheten ut av Kieran, fordi han strøk to tester, sier den vordende moren ifølge The Mirror.

Vil hun tilgi Kieran?

RASENDE: Modellen er syv måneder på vei med sitt femte barn og vurderer nå å tilgi ektemannens utroskap.  Foto: Stella Pictures
RASENDE: Modellen er syv måneder på vei med sitt femte barn og vurderer nå å tilgi ektemannens utroskap. Foto: Stella Pictures Vis mer

Da utroskapen først kom for en dag var Katie fast bestemt på å skilles, men nå åpner hun for en mulig gjenforening med mannen som bedro henne - ni måneder etter bryllupet.

- Det er fortsatt tidlig. Han får hjelp og jeg takler svangerskapet og vi kommer oss videre. Det kommer et tidspunkt da vi vil snakke om det, sier Price i programmet.

Venter barn etter bruddet

Paret ble foreldre til lille Jett i august i fjor og modellen fikk sjokk denne uken da hun fant ut at hun er gravid igjen.

Men etter at hun fant ut av ektemannens affære ser ikke Price lenger like lyst på fremtiden.

- Kieran er et ekkelt menneske som gjør dette rett etter at jeg fødte barn og fortsatte å gjøre det til jeg avslørte dem.

- Ingen fortjener dette, spesielt seks måneder på vei. Det er den verste smerten i verden, skrev modellen på Twitter.

Katie Price, som tidligere gikk under modellnavnet Jordan, har barna Harvey (12) med fotballspilleren Dwight Yorke (42), Junior (9) og Princess (7) med eksmannen Peter André (41), og lille Jett (9 mnd) med sin nåværende ektemann Kieran.

LES OGSÅ: Frykter for babyen etter utroskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer