Dobbelt så gammel som sin nye flamme

Demi Moore har funnet kjærligheten i 26 år gamle Vito Schnabel.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ett år har gått siden sjokkbruddet mellom Demi Moore (50) og hennes yngre ektemann Ahton Kutcher (34).

Mens Ashton har gått videre, og funnet kjærligheten med sin mangeårige venninne og kollega Mila Kunis (29), har det vært stille rundt 50-åringens kjærlighetsliv.

Hun har riktignok hatt et par sporadiske forhold, men ifølge nettstedet People har hun nå slått seg til ro med den 24 år yngre kunstforvalteren Vito Schnabel (26).

Det nyforelskede paret ble observert tett omslynget i India nylig, da supermodell Naomi Campell (42) holdt bursdagsfest for milliardærkjæresten Vladislav Doronin som fylte 50 år tidligere denne måneden.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Den unge mannen, som er sønn av kunstner og filmregissør Julian Schnabel (61), var tidligere kompis med Demis eksmann.

- En stund var det litt merkelig at de to hadde begynt å date, ettersom han var venn med Ashton, men de har kommet over det nå, forteller kilden til nettstedet.

Det er ikke første gang Vito har forelsket seg i en celeber kjendisdame. Tidligere har han nemlig datet både supermodell Elle MacPherson (49) og Liv Tyler (35).
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Slik feiret Demi Moore 50-årsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer