Dobbelt babylykke for Kutcher

Mila Kunis er ikke lenger alene om å være i lykkelige omstendigheter.

SEOGHØR.NO: Det er ingen tvil om at Mila Kunis (30) venter barn - ettersom babymagen har vokst seg kulerund de siste ukene.

Men det er ikke bare Ashton Kutcher (36) og Kunis som er vordende foreldre i Kutcher-familien - også skuespillerens søster Tausha Kutcher venter barn.

Dermed blir Ashton om kort tid både pappa og onkel.

Hollywood-paret prøvde lenge å holde graviditeten skjult, men ettersom magen vokste seg større måtte hun til slutt innrømme at hun og Ashton skal bli foreldre:

- Jeg klarte å skjule det veldig lenge, sa Mila til Ellen DeGeneres da hun var gjest på TV-showet i begynnelsen av mai.

GOD STEMNING: Mila og Ashtons søster Tausha har nok ekstra mye å snakke om nå som de to skal bli mødre.  Foto: Dean/MRM/NPG.com/All Over Press
GOD STEMNING: Mila og Ashtons søster Tausha har nok ekstra mye å snakke om nå som de to skal bli mødre. Foto: Dean/MRM/NPG.com/All Over Press Vis mer

Men så mye mer åpenhet rundt graviditeten hadde hun ikke. Hun vil ikke si når terminen er, annet enn at «jeg lover at det er i år», og ikke om det er en gutt eller jente som vokser i magen. Men navnet har paret klart – men det får vi heller ikke vite ennå.

Hun innrømmer imidlertid at hun spiser store mengder surkål etter graviditeten:

- Ashton gikk utifra at jeg kom til å ha rare matvaner, så han fylte opp vår andre fyrser med rar mat som sylteagurk og surkål, eller ansjos eller iskrem. Sånn i tilfellet jeg på ett tidspunkt under graviditeten virkelig skulle få lyst på noe, sier Mila til Ellen.

- Og i forrige uke skjedde det. Jeg fikk plutselig behov for en agurk. Det var helt merkelig.

Kunis og Tausha, som snart blir svigerinner, har tilbrakt mye tid sammen i det siste - og har blitt observert både på shopping og lunsjdater i Los Angeles.

Mila og Ashton ble kjent da de i spilte mot hverandre i TV-komedien «That '70s Show» på slutten av 90-tallet. De var lenge gode venner, men det ene førte til det andre - og nå over 16 år etter første møte er de to blitt familie.

LES OGSÅ: Mila og Ashton brukte 60 millioner på nytt hus