«Ex on the Beach»:

Dobbel sjokk­exit: - Knust

Ferien til to av «Ex on the Beach»-jentene endte på verst tenkelig tidspunkt.

KNUST: Johanne Nordeng (avbildet) og Marita Prøsch måtte hjem i kveldens episode av «Ex on the Beach». Her får førstnevnte trøst av Pierre Louis. Foto: Discovery
KNUST: Johanne Nordeng (avbildet) og Marita Prøsch måtte hjem i kveldens episode av «Ex on the Beach». Her får førstnevnte trøst av Pierre Louis. Foto: Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Seks uker har gått siden andre sesong av «Ex on the Beach» begynte på skjermen, og det har vært mye trafikk inn og ut av villaen. Det er produksjonen som bestemmer hvem som får komme og hvem som må dra, og det er ingen fastsatt rutine for når det skjer.

Det er heller ikke kjent hva produksjonen argumenterer med når de sender noen hjem, men det handler i stor grad om hva for en historie de ønsker å vise seerne. Og i torsdagens episode, like etter at to nye deltakere ankom villaen, fikk to beskjed om at de måtte dra.

KOS: Det er flere som vil hjelpe når Johanne Nordeng i «Ex on the beach» får låne vibratoren til Therese Pedersen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Johanne Nordeng (24) og Marita Prøsch (24) ble ekstatiske da de fikk beskjed om at de skulle på spadate med Pierre Louis (26) og Richard Liedholm (32), men stemningen snudde brått da begge jentene fikk den knusende beskjeden om at ferien var over for denne gang.

Sjokkexit

- Det var helt uvirkelig. Jeg tror ikke folk kan forestille seg hvordan det føles. Den villaen er livet ditt, og menneskene der inne blir familien. Jeg trodde jeg skulle savne mamma, men jeg glemte jo henne etter en dag. Man får et så nydelig forhold med de andre, og når du da må hjem, bryter virkeligheten sammen, forteller Nordeng til Se og Hør.

Tårer, snørr og høylytt gråt er stikkord for scenene som utspilte seg da «padden» hadde talt.

VONDT: Marita Prøsch synes det var vondt å bli sendt hjem, noe tårene ble et klart bevis på. Foto: Discovery
VONDT: Marita Prøsch synes det var vondt å bli sendt hjem, noe tårene ble et klart bevis på. Foto: Discovery Vis mer

Prøsch kom nylig inn, og fikk ikke et spesielt langt opphold i villaen. Nordeng hadde på sin side vært med siden starten, og utviklet seg raskt til å bli en seerfavoritt. Hun er blant deltakerne med flest følgere på Instagram, og har nylig begynt med Youtube. Allerede har hun fått tilbakemeldinger fra seere som synes det er trist at hun nå må ut av «Ex on the Beach» - som den tredje fra startcasten.

- Jeg ble helt knust. Det var også helt jævlig å måtte forlate Pierre, for vi hadde akkurat begynt å åpne oss for hverandre der inne. Det var sykt trist, forklarer hun.

Seerne har kanskje ikke fått det med seg, for episodene har vært klippet mot et annet fokus de siste ukene, men det var nokså heit stemning mellom Nordeng og Louis mot slutten.

UTE: Johanne Nordeng måtte forlate villaen i torsdagens episode. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
UTE: Johanne Nordeng måtte forlate villaen i torsdagens episode. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer

Hun skjønner ikke hvorfor produksjonen har klippet bort den intense romansen.

Klippet bort sex

- De har jo klipt bort nesten alt. Vi hadde sex tre-fire ganger hver eneste dag der inne, og kunne oppfattes som et par, nesten. Det har de klippet helt bort. Jeg skjønner jo at de skal fokusere på visse historier, men det hadde vært gøy å få litt mer tid på skjermen, forklarer hun.

Nordeng nevner blant annet en hendelse, der hun kom til å skade partneren under en av hyrdestundene. Hun har lange negler, og klarte å kutte en del av partnerens kjønnsorgan med disse. Da måtte produksjonen gripe inn.

- Han fikk et sår på pikken av neglen, stakkar. Det var blod over alt, og det var dårlig stemning. Produksjonen spurte på høyttaler om det gikk bra, og om Pierre trengte hjelp. Det gikk heldigvis fint, og han bar ikke noe nag, ler hun.

DRAMA: Det blir drama i kveldens episode av «Ex on the beach» når en av deltakerne forteller hvem hun egentlig vil ligge med. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Hun vil ikke si stort om hvordan relasjonen mellom de to er i dag, men beskriver det som hyggelig. Hva Nordeng skal bruke tiden sin på nå som tv-eventyret er over for denne gang, har hun klare planer for.

- Det blir vel å fortsette med sosiale medier og videoer. Jeg har virkelig funnet noe jeg synes er gøy og trives med, og jeg håper det kan bli veien for meg videre, avslører hun.

Forbedringspotensiale

Med tanke på at Nordeng gjerne hadde ønsket seg mer skjermtid, sier Ola-Magnus Svihus i Discovery til Se og Hør at produksjonen har forståelse for at deltakerne ønsker å få fortalt mer, men at det dessverre ikke alltid er plass til det.

- I «Ex on the Beach Norge» er det mange historier som skal fortelles. Hvem som får bli i villaen og hvem som må dra, og hvilke hendelser som blir vist eller ikke, kommer an på historiene vi ønsker å fokusere på, forteller Svihus, og legger til:

- På en annen side synes jeg historien om negl versus penis høres svært så underholdende ut. Det tar vi med oss videre som forbedringspotensiale.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer