Dobbel lykke for TV-stjernen

Hollywood-stjernen har både blitt mamma og giftet seg i hemmelighet.

FIKK EN DATTER: Etter litt over ett år som kjærester har Jennifer Love Hewitt og Brian Hallisay både rukket å gifte seg og bli foreldre. Foto: FameFlynet Sweden
FIKK EN DATTER: Etter litt over ett år som kjærester har Jennifer Love Hewitt og Brian Hallisay både rukket å gifte seg og bli foreldre. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer kom den gledelige nyheten om at skuespillerparet Jennifer Love Hewitt (34) og Brian Hallisay (34) ventet sitt første barn sammen.

Tirsdag fikk de en liten jente. Men ikke nok med det. Duoen rakk nemlig å gifte seg i det skjulte før fødselen fant sted.

- Jennifer Love Hewitt og ektemannen Brian Hallisay er overlykkelige over å kunne annonsere at de har fått en datter. Autumn James Hallisay ble født 26. november, bekrefter talspersonen hennes til UsWeekly.com.

- De giftet seg nylig i hemmelighet, forteller en kilde til nettstedet.

De nybakte foreldrene har vært sammen siden 2012 etter at de møttes på settet til TV-serien «The Client List», og i september åpnet Hewitt seg om den kommende mammarollen.

- Jeg mistet moren min for et og et halvt år siden i kreft. Selv om hun døde er jeg heldig som mistet henne senere i livet, men det gikk hardt innpå meg.

- Jeg har alltid ønsket å bli mor og hadde et fantastisk forhold til min egen mamma. Nå er jeg klar til å videreføre all den kjærligheten mamma ga meg til barnet mitt, sa hun til People.com.

LES OGSÅ: - Jeg spontanaborterte på TV-settet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer