«Paradise Hotel» 2018:

Dobbel exit i «Paradise Hotel»: - Kan takke oss selv

Klarte ikke å imponere juryen.

SLAKTES: Ann Marielle Lipinska og Mathias Pettersen imponerte hverken deltakere eller dommere under kåringen av Mr. og Mrs. Paradise denne uka. Kristian Rene Johansen gjester 17. mai-utgaven av «Pærra-preik», og det var flere som skuffet han i konkurransen. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/... Vis mer

«Mr. & Miss Paradise» skulle kåres denne uka, noe som ikke har vært en like enkel oppgave for alle hotellgjestene på «Paradise Hotel».

De har nemlig fått teste ut musikktalentet sitt, både når det gjelder låtskriving og fremføring.

Paret som leverte det beste sluttresultatet, havnet dermed på toppen som «Mr. & Miss Paradise».

I kveldens episode måtte hotellets fem par opptre for hverandre og foran juryen, som besto av de to artistene Aleksander With og Chris Holsten. Etter at de hadde gitt sin vurdering, var det Kristian Renè Johansen (27) og Charlotte Helm (21) som fikk topplasseringen.

Dette er andre gang «Paradise»-legenden Kristian Renè blir kåret til «Mr. Paradise».

Saken fortsetter nedenfor.

LETTET: Kristian Renè og Charlotte klarte ikke å skjule lettelsen da de ble kåret til hotellets «Mr. & Miss Paradise». Foto: TV 3
LETTET: Kristian Renè og Charlotte klarte ikke å skjule lettelsen da de ble kåret til hotellets «Mr. & Miss Paradise». Foto: TV 3 Vis mer

Tok ikke oppgaven seriøst

Ann Marielle Lipinska (28) og Mathias Alexander Pettersens (25) opptreden ble kåret til den dårligste, og de måtte dermed sjekke ut.

  • Se video av fremførelsen øverst i saken!

De var imidlertid ikke overrasket over utfallet.

- Da jeg så hvor flinke alle andre hadde vært til å lage show og skrive tekster, forsto jeg fort at vi ikke hadde kommet helt dit de andre hadde kommet. Vi hadde rett og slett ikke tatt oppgaven seriøst nok, så vi kan egentlig takke oss selv, sier Mathias og legger til:

- Det føles kjipt, men de andre gjorde en fantastisk innsats. Derfor mener jeg at de andre fortjener semifinaleplassen mer enn oss.

Saken fortsetter nedenfor.

SA FARVEL: Mathias og Ann Marielle ga Oskar Johansson og Julie Grindbakken en stor klem da det ble kjent at de måtte sjekke ut av hotellet. Foto: TV 3
SA FARVEL: Mathias og Ann Marielle ga Oskar Johansson og Julie Grindbakken en stor klem da det ble kjent at de måtte sjekke ut av hotellet. Foto: TV 3 Vis mer

Uforglemmelig opplevelse

Ann Marielle kom tilbake på hotellet forrige uke, etter å ha vært ute av konkurransen i kun et par dager.

Hun legger ikke skjul på at opplevelsen har vært uforglemmelig.

- Jeg har storkost meg på hotellet med alle menneskene. Jeg har stått opp fra de døde, jeg har festet, solt meg, kysset og grått. Det kan ikke bli bedre, sier 28-åringen.

Da bergenseren røk ut forrige uke, fortalte hun til Se og Hør at hun tror flere av de andre deltakerne anså henne som en trussel i spillet.

- Jeg var godt likt, men de andre anså meg nok som en trussel. Jeg tror mange skjønte at jeg ville fått mange stemmer i en finale, forklarte hun.

Både Pettersen og Lipinska er såkalte «legender» som har vært med i realityprogrammet tidligere år. Førstnevnte deltok i 2015, mens Ann Marielle var en av deltakerne året før.

Saken fortsetter nedenfor.

HATER Å SE SEG SELV: Mathias Pettersen er med på «Paradise Hotel» for andre gang, men ikke fordi han liker å se seg selv på TV. Vi møtte sjarmøren i forkant av innspillingen av sesong 10. Da ble han også tvunget til å se seg til på TV igjen. Video: Marie Røssland Vis mer

Varme følelser

Neste uke er det altså semifinaleuke i årets sesong, og det er kun to uker til vinneren av «Paradise Hotel 2018» skal kåres.

Jubileumssesongen har vært preget av dramatikk, kjærlighet og tårer.

Nylig bekreftet Erik Anders Sæter (21) og Ingrid Fosså Aguiluz (21) at de falt pladask for hverandre inne på hotellet.

Se ukens episode av «Pærra-Preik» her, der Kristian Renè er gjest:

PÆRRA-PREIK: Det er 17. mai, og Kristian René Johansen oppsummerer en mildt sagt underholdende uke på «Paradise Hotel», og vi tar et tilbakeblikk på sesongen så langt. Video: Marie Røssland Vis mer

- Vi har holdt dette inne en stund etter at vi kom hjem, men ja, vi er kjærester, røpet duoen overfor Se og Hør.

- Vi fikk følelser for hverandre inne på hotellet, og vi har vært flinke til å være med hverandre på utsiden. Vi har blitt bedre kjent, også har ting bare blitt sånn, la Aguiluz til.

Også Julie Grindbakken (21) og Oskar Johansson har avslørt at de har funnet tonen etter endt innspilling.

- Vi fikk veldig god tone på hotellet, og vi har fortsatt å møte hverandre etter at vi kom hjem. Vi har vel blitt litt mer enn bare venner, sa Oskar til Se og Hør.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: TV3 fjernet «Paradise»-sex