Dobbel «ekstrem» babylykke

Etter TV 2-sendt ekspedisjon til Antarktis venter to eventyrere barn på hver sin kant!

TO TYPER EVENTYR: I februar kunne TV-seerne følge eventyrer Aleksander Gamme til Antarktis sammen med blant andre Kjersti Eide (ytterst t.v). Nå venter begge de to polfarerne barn på hver sin kant - Kjersti med sin kjære, og Aleksander med eventyrer Cecilie Skog (t.h).  Foto: Privat, Morten Eik/ Se og Hør
TO TYPER EVENTYR: I februar kunne TV-seerne følge eventyrer Aleksander Gamme til Antarktis sammen med blant andre Kjersti Eide (ytterst t.v). Nå venter begge de to polfarerne barn på hver sin kant - Kjersti med sin kjære, og Aleksander med eventyrer Cecilie Skog (t.h). Foto: Privat, Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I starten av februar hadde dokumentarserien «Dronning Maud Land» premiere på TV 2.

Der tok eventyrer Aleksander Gamme (39) med seg et følge på fem til Antarktis på en 50 dager lang ekspedisjon.

Blant deltakerne var ekstremsportutøver Kjersti Eide (35), som ellers jobber som sykepleier i akuttmedisin. Nå røper hun overfor Seoghør.no at hun venter barn, i likhet med Gamme og hans forlovede Cecilie Skog (41).

- Team Antarktis sørger for produksjon av nye eventyrlystne sjeler, stråler en høygravid Kjersti Eide til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildene.

HØYGRAVID: Den profilerte ekstremsportutøveren Kjersti Eide avbildet i henholdsvis 2014 og 2016. Siden 2007 har hun jobbet som sykepleier, først på intensivavdeling i Oslo, nå ved Voss Sjukehus.  Foto: Privat
HØYGRAVID: Den profilerte ekstremsportutøveren Kjersti Eide avbildet i henholdsvis 2014 og 2016. Siden 2007 har hun jobbet som sykepleier, først på intensivavdeling i Oslo, nå ved Voss Sjukehus. Foto: Privat Vis mer

Dobbel babylykke

Hun er basehopper i tillegg sykepleier, og holder til på Voss. På ekspedisjonen til Antarktis slapp hun heldigvis å ta i bruk alvorlige helsetriks på turkameratene sine.

- Det nærmeste jeg kom førstehjelp var å servere teamleder Aleksander smågodt, sånne sure dødningehoder, en dag han hadde omgangssyke, sier Kjersti Eide med et smil.

Nylig kunne ekspedisjonsleder Aleksander Gamme og hans like eventyrlige samboer Cecilie Skog, avsløre at de venter sitt andre barn i løpet av året. «Jeg skal bli storesøster», lød teksten under et bilde som Cecilie la ut av parets datter Vilja (15 mnd.) på sin Instagram-konto.

– Turen til Dronning Maud Land ble helt spesiell. Det var en drøm jeg hadde hatt i mange år, og jeg måtte jobbe hardt for at drømmen skulle gå i oppfyllelse, sier Kjersti Eide - som nå også får oppfylt babydrømmen, sammen med sin kjære Asbjørn Skorpen.

Saken fortsetter under bildene.

BASEHOPP: På bildet til venstre tar Kjersti Eide sitt første basehopp i Antarktis. På bildet til høyre poserer hun sammen med Voss-yndling Kari Traa. I 2014 tok de to venninnene 2. plass i NM i fallskjermhopping sammen. Foto: Privat
BASEHOPP: På bildet til venstre tar Kjersti Eide sitt første basehopp i Antarktis. På bildet til høyre poserer hun sammen med Voss-yndling Kari Traa. I 2014 tok de to venninnene 2. plass i NM i fallskjermhopping sammen. Foto: Privat Vis mer

Kjærester og kolleger

Eventyrer-paret Aleksander Gamme og Cecilie Skog var venner i flere år, før hete følelser oppstod under innspillingen av NRK-programmet «Drømmeturen». Sommeren 2014 forlovet de seg, kort tid etter at det ble kjent at de ventet sitt første barn sammen. Og før jul samme år ble datteren Vilja født.

- Alt står bra til, utover det vil jeg ikke kommentere, sa den nybakte pappaen til Seoghør.no den gang.

Tidligere har det profilerte paret fortalt Seoghør.no om hvordan det er å både leve og jobbe sammen.

- Det er veldig moro og lett å jobbe med Cecilie, enten det er det ene eller det andre. Vi har det veldig artig på jobb, understreket Gamme i august 2014.

Se det flotte paret snakke til Seoghør.no om forholdet sitt:

Har med datteren overalt

I april i fjor avslørte Se og Hør at de kommende tobarnsforeldrene hadde kjøpt seg en millionvilla nær Østmarka i Oslo. 

Paret har allerede hatt med seg datteren Vilja rundt på flere turer rundt omkring i naturskjønne Norge. I mai i fjor hadde de også med den vesle datteren med til Bergen.

Det var under prisutdelingen «Gullruten» at Skog avslørte overfor Se og Hør at hun muligens ville ta med den lille tulla på nachspiel etter utdelingen.

- Hun sover jo stor sett på natta, så det kan hende hun kan være med på nachspiel. Vi får se, sa Cecilie til Se og Hør

Og ganske riktig: Da årets gjeve TV-priser var delt ut, kom Cecilie og Aleksander med den skjønne datteren i barnevogn til nachspielet. Cecilie Skog var Gullruten-nominert for det populære TV 2-programmet «Tjukken & Lillemor» sammen med komiker Truls Svendsen (43)

LES OGSÅ: Avslørte graviditeten på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer