Kate og Pippa Middleton:

- Dobbel babylykke

Britene spekulerer i at både Kate og søsteren Pippa er gravide.

BESTEVENNER: Søstrene Pippa og Kate er svært nær hverandre, og skal ha planlagt å bli gravide sammen. Foto: NTB scanpix
BESTEVENNER: Søstrene Pippa og Kate er svært nær hverandre, og skal ha planlagt å bli gravide sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I starten av september annonserte det britiske kongehuset at hertuginne Kate (35) og prins William (35) venter sitt tredje barn.

Fra før av har paret to barn, prins George (4) og prinsesse Charlotte (2).

Ifølge flere utenlandske medier kan det virke som at det er flere hyggelige nyheter i vente for hertuginnen.

LES MER: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese mer om Kate og Pippas babyplaner. Faksimile: Se og Hrør
LES MER: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese mer om Kate og Pippas babyplaner. Faksimile: Se og Hrør Vis mer

Det skal nemlig lenge ha blitt spekulert i at Kate og søsteren Pippa Middleton (34) har planlagt å bli gravide samtidig.

- Det har lenge vært en drøm for Kate og Pippa å være gravide samtidig, har en venn av Middleton-familien sagt til US Weekly.

Nettstedet Life&Style hevder at søstrene skal ha fått ønsket sitt oppfylt.

- Det virker som Pippa allerede er gravid. Hun har gitt noen hint. Jeg vet at det er en drøm for henne å være gravid samtidig som søsteren, sier en kilde til nettstedet.

- Vil ha tre barn

Pippa giftet seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41) i mai, og det er derfor ikke usannsynlig at paret venter barn.

- Hun ønsker å få en gutt først, så en jente. Hun vil ha tre barn, sier kilden til Life&Style.

Foreløpig har verken Pippa eller James kommentert babyryktene.

Saken fortsetter nedenfor.

FIRE BLIR FEM: Kate og William med barna George og Charlotte. I april neste år blir de foreldre for tredje gang. Foto: NTB scanpix
FIRE BLIR FEM: Kate og William med barna George og Charlotte. I april neste år blir de foreldre for tredje gang. Foto: NTB scanpix Vis mer

Storesøster Kate måtte imidlertid avsløre nyheten om at hun venter sitt tredje barn tidligere enn hva som er vanlig, fordi hun lider av ekstrem svangerskapskvalme, og kunne derfor ikke fullføre sine offisielle oppdrag.

Dette er imidlertid ikke en problemstilling hennes ikke-kongelige søster må ta stilling til dersom det stemmer at hun venter barn.

Saken fortsetter nedenfor.

NYGIFT: Pippa Middleton giftet seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer Vis mer

Ble berømt over natta

Kate og Pippa står hverandre svært nært, og det var derfor nærmest en selvfølge at hertuginnen valgte lillesøsteren som forlover da hun giftet seg med den britiske prinsen i 2011.

Pippa var på alles lepper etter bryllupet, da hun vekket oppsikt i sin tettsittende kjole fra Alexander McQueen som viste figuren hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

STJAL SHOWET: Britene gikk mann av huse for Kates søster, Pippa Middleton, Foto: NTB Scanpix
STJAL SHOWET: Britene gikk mann av huse for Kates søster, Pippa Middleton, Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere utenlandske tabloidaviser slo opp bildene med tittelen «Your Royal Hotness», der spesielt bakenden hennes fikk mye fokus.

All oppmerksomheten førte til at hun måtte bli tykkhudet for å håndtere den nye hverdagen, som virket skremmende.

- Jeg tror det ble den nye hverdagen for oss. Det betyr at det er mange ting vi må tenke på, men vi prøver og ikke la det påvirke oss, har Pippa sagt til Daily Mail.

LES OGSÅ: - Vi er tette, men har aldri giftet oss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer