PARTYJENTE: - Will you be my toys, synger Sigrid Bonde Tusvik i sin nye russelåt. Foto: NRK
PARTYJENTE: - Will you be my toys, synger Sigrid Bonde Tusvik i sin nye russelåt. Foto: NRKVis mer

- Do you wanna be my toys?

Sigrid Bonde Tusvik sparer ikke på kruttet når hun forsøker seg som popartist.

SEHER.NO: To dager etter at glamourmodellen Linni Meister dukket opp som danser i videoen til russelåta "Opptur", får hun konkurranse - av NRK-komikeren Sigrid Bonde Tusvik (28).

I rollen som sitt alter ego Sienna Nilsen har hun lagt ut dance-låta "Coming Up" på NRKs nettsider - hvor hun kommer med en rekke frekke invitter til sine mannlige fans.

- Hey there pretty boys, will you be my toys? synger Sigrid akkompagnert av techno-trommer.

Pop-stuntet kommer kort tid etter at "Sienna" hang ut kjendiser som kulturminister Trond Giske og skuespiller Pia Tjelta i sitt parodi-program med samme navn som russelåta.

- Jeg er jo kjent for å ha blunk i øyet, og dette er mitt siste blunk. Boaw chicka woaw woaw, som jeg synger i låta også, sier Sigrid/Sienna til NRKs nettsider.

Hør sangen "Coming up" her! (ekstern lenke)

Den ferske pop-stjernen legger heller ikke skjul på at målet er å få flest mulig nordmenn til å følge hennes sexy oppfordringer.

- Russen er vår hovedmålgruppe, men vi håper jo at andre også tar på seg kjeledressen, drar ut i sommernatten, danser til låta og ligger med hverandre, hardt og lenge, sier Sigrid Bonde Tusvik i rollen som Sienna.

I fjor forsøkte Sigrid seg som sanger på TV 3 - i kjendiskonkurransen "Sangstjerner" uten å nå finalen.

LES OGSÅ: NRK-Sigrid skaper sjokkbølger