IKKE FAREN: Keanu Reeves har hele tiden hevdet at han ikke en gang kjenner den kanadiske kvinnen som påstår han er far til barna hennes.  Foto: All Over Press
IKKE FAREN: Keanu Reeves har hele tiden hevdet at han ikke en gang kjenner den kanadiske kvinnen som påstår han er far til barna hennes. Foto: All Over PressVis mer

- DNA-resultatet stemmer

DNA-test beviser at Reeves ikke er faren, men barnemoren nekter å gi seg med det første...

SEHER.NO:For omlag en måned siden ble det kjent at Hollywood-skuespilleren Keanu Reeves  (44) hadde bestemt seg - etter avtale med sin advokat - for å ta en DNA-test for å bevise at han ikke er far til barna til en kvinne i Canada.

Karen Sala (46) har siden mai hevdet at stjernen er far til ett eller flere av hennes voksne barn, og har krevd at han betaler over 900.000 kroner i barnebidrag hver måned, med tilbakevirkende kraft fra juni 1988. Kvinnen har i tillegg krevd over 18 millioner kroner i ekteskapsbidrag, med tilbakevirkende kraft fra november 2006.

Nå har svarene på DNA-testen kommet, og de fastlår at "Matrix"-skuespilleren ikke er i familie med Salas barn, og at han derfor ikke skylder henne noe penger.

Den kanadiske kvinnen har imidlertid ikke tenkt å gi seg med det første. Hun mener nemlig at DNA-testen ikke stemmer, og vil ifølge FemaleFirst gå videre med saken.

- Ms. Sala stiller spørsmålstegn ved resultatet av DNA-testen, så denne saken fortsetter. Hvis hun ønsker å gå videre med det, la henne bare gjøre det. Men vi er sikre på at DNA-testen ble utført ordentlig, og at resultatet stemmer, sier Reeves advokat Lorne Wolfson ifølge FemaleFirst.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Nå dater hun 90-tallets største sexsymbol