KVELDENS VINNERE: Dixie Chicks stakk av med hele fire priser! Foto: All Over Press
KVELDENS VINNERE: Dixie Chicks stakk av med hele fire priser! Foto: All Over PressVis mer

Dixie Chicks tok kaka

Tre og en halv time spekket med snørr, tårer og pinlige takketaler. Ingenting slår Grammy Awards... SE VIDEO: Stjernene på den røde løperen!
 

SEHER.NO, NEW YORK: Sammen med Mary J. Blige, var det Dixie Chicks som eide scenen under nattens Grammy-utdeling. Country-jentene stakk av med hele fem priser - blant annet for beste album - og slikt blir det en del grining av.

Jamie Foxx dro kveldens første skrøne.

- Da Snoop fikk høre at Police (purken) kom, rømte han festen, flirte den barske skuespilleren.

De to veteranene Tony Bennet (80) og Stevie Wonder (56) brukte ekstremt lang tid på å komme seg opp på scenen og motta sin pris, og rakk dermed ikke å takke ferdig.

Kveldens korteste intro var det Prince som stod for. Han entrer scenen til stor jubel, og sa ett ord:

- Beyoncè.

Så gikk han ned igjen…

LES OGSÅ: Beyoncè mest ettertraktet

Mary J. Blige, som vant tre priser i R&B-kategorien, takket først ”Jesus Christ - my savior” og Gud, før hun gråt en skvett, og leste opp 50 navn fra en lapp.

Justin Timberlake introduserte seg selv før han fremførte ”What comes around… goes around”.

- Dette er den beste sangen jeg noen gang har skrevet. Den handler om noe som skjedde med en venn av meg, sa Sexyback-stjernen. Men det spørs om kompisen til Justin fikk kline like mye med Scarlett Johansson, som Justin får i videoen til sin siste låt…

Publikum kunne også glede seg over alle sangene man har rukket å bli drittlei av. Gnarls Barkley, ikledd konduktør-uniform, sang ”Crazy”, Shakira og Wyclef Jean fremførte ”Hips Don’t Lie” og James Blunt sang ”You’re beautiful”.

SHAKIRA: Hjelper fattige barn!

Som seg hør og bør under en amerikansk prisutdeling, var det selvfølgelig også duket for et par nevneverdige håroppsatser, en del hengepupper som tøt ut av satengkjoler – og altfor mange laaaaange taler...

Det hele var litt kjedelig - helt til 17 år gamle Chris Brown entret scenen med et forrykende steppeshow mens han fremførte ”Run it”.

Men kveldens gjeveste pris gikk ikke til en kjendis: En heldig jente vant nemlig sjansen til å opptre med Justin Timberlake. Vi er bare litt misunnelige...