Dixie Chicks tok kaka

Tre og en halv time spekket med snørr, tårer og pinlige takketaler. Ingenting slår Grammy Awards...

KVELDENS VINNERE: Dixie Chicks stakk av med hele fire priser! Foto: All Over Press
KVELDENS VINNERE: Dixie Chicks stakk av med hele fire priser! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Glitret!

BILDESPESIAL: Høydepunktene fra musikk-festen  finner du her!

 SE VIDEO: Stjernene på den røde løperen!SE VIDEO: Grammy 2007

 

SEHER.NO, NEW YORK: Sammen med Mary J. Blige, var det Dixie Chicks som eide scenen under nattens Grammy-utdeling. Country-jentene stakk av med hele fem priser - blant annet for beste album - og slikt blir det en del grining av.

Jamie Foxx dro kveldens første skrøne.

- Da Snoop fikk høre at Police (purken) kom, rømte han festen, flirte den barske skuespilleren.

De to veteranene Tony Bennet (80) og Stevie Wonder (56) brukte ekstremt lang tid på å komme seg opp på scenen og motta sin pris, og rakk dermed ikke å takke ferdig.

Kveldens korteste intro var det Prince som stod for. Han entrer scenen til stor jubel, og sa ett ord:

- Beyoncè.

Så gikk han ned igjen…

LES OGSÅ: Beyoncè mest ettertraktet

Mary J. Blige, som vant tre priser i R&B-kategorien, takket først ”Jesus Christ - my savior” og Gud, før hun gråt en skvett, og leste opp 50 navn fra en lapp.

Justin Timberlake introduserte seg selv før han fremførte ”What comes around… goes around”.

- Dette er den beste sangen jeg noen gang har skrevet. Den handler om noe som skjedde med en venn av meg, sa Sexyback-stjernen. Men det spørs om kompisen til Justin fikk kline like mye med Scarlett Johansson, som Justin får i videoen til sin siste låt…

Publikum kunne også glede seg over alle sangene man har rukket å bli drittlei av. Gnarls Barkley, ikledd konduktør-uniform, sang ”Crazy”, Shakira og Wyclef Jean fremførte ”Hips Don’t Lie” og James Blunt sang ”You’re beautiful”.

SHAKIRA: Hjelper fattige barn!

Som seg hør og bør under en amerikansk prisutdeling, var det selvfølgelig også duket for et par nevneverdige håroppsatser, en del hengepupper som tøt ut av satengkjoler – og altfor mange laaaaange taler...

Det hele var litt kjedelig - helt til 17 år gamle Chris Brown entret scenen med et forrykende steppeshow mens han fremførte ”Run it”.

Men kveldens gjeveste pris gikk ikke til en kjendis: En heldig jente vant nemlig sjansen til å opptre med Justin Timberlake. Vi er bare litt misunnelige...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer