PÅ JOBB: Dita Von Teese jobber som burleskdanser, men ble for alvor kjent da hun giftet seg med Marilyn Manson. Foto: All Over Press
PÅ JOBB: Dita Von Teese jobber som burleskdanser, men ble for alvor kjent da hun giftet seg med Marilyn Manson. Foto: All Over PressVis mer

Dita er lei Manson

Dita Von Teese har ikke mye til overs for sin tidligere ektemann.

SEHER.NO: Mange kjendiser hevder de skilles som venner etter et brudd. Dita Von Teese (34) er imidlertid ikke en av de som gidder å late som om forholdet til eksen Marilyn Manson (38) er rosenrødt.


- Vi går fortsatt gjennom skilsmisseoppgjøret og er derfor i kontakt med hverandre, men vi er ikke venner, sier Dita til People, ifølge Sky Showbiz.


Burleskdanseren var gift med den eksentriske rockeren i ett år før hun tok ut skilsmisse. Grunnen skal ha vært at hun så seg lei på Mansons stadige festing og ville livsstil.


Den nysingle brunetten er likevel svært fornøyd med livet om dagen og ser ikke ut til å savne sitt gamle liv.


- Jeg lever for nye  eventyr og opplevelser og har det utrolig bra akkurat nå. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden vil bringe, sier hun til People.


 


 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.