Disse vinner «Skal vi danse»

Odds-ekspertene har lagt frem sine favoritter før danseprogrammet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag offentliggjorde TV2 hvilke kjendiser som deltar i høstens sesong av det populære programmet «Skal vi danse». Kort tid etter la Betsson ut sin liste over hvem de tror ligger godt an i dansekonkurransen.

Betsson og Betsafe tror popstjerne og tidligere «The Voice»-mentor Hanne Sørvaag blir en favoritt og hun troner øverst på listen med lavest odds på 4.00.

Se video med Hanne øverst i saken!

Stavhopper Cathrine Larsåsen følger rett under med en odds på 5.00. A1-vokalist Ben Adams rager øverst av de mannlige kjendisene med en odds på 6.00.

Setter du pengene dine på Eldar Vågan kan du hove inn dersom Vaselina-stjernen vinner. Han ligger nederst på tabellen med hele 25.00 i odds. Tidligere langrennsløper Marit Mikkelsplass har den samme oddsen.

Forhåndsfavoritt Hanne Sørvaag kan vinne mye på entusiasmen og forteller at hun gleder seg til å ta fatt på dansetreningen.

- Jeg ble så glad da jeg ble spurt. Jeg har håpet lenge på den forespørselen, så da den kom var det veldig lett å si ja. Nå er jeg supergiret. Alt er gøy, sier hun til Seoghør.no.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg håpet lenge på å bli spurt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer