Disse videoene er mest sett i 2015

Rasende stjerner, pinlige øyeblikk og sexy kjendiser engasjerte leserne mest i året som gikk.

MEST SETTE: Her er de mest sette videoene fra 2015. Fra venstre: Christian og Elin fra «Paradise Hotel», Cecilie ble ny med Jan Thomas,  «Luksusfellen»-Cecilie sitter fast og Adelén ble dronningen av dansegulvet.  Foto: TV3, TV2 og Se og Hør
MEST SETTE: Her er de mest sette videoene fra 2015. Fra venstre: Christian og Elin fra «Paradise Hotel», Cecilie ble ny med Jan Thomas, «Luksusfellen»-Cecilie sitter fast og Adelén ble dronningen av dansegulvet. Foto: TV3, TV2 og Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I årets som har gått har Seoghør.nos lesere latt seg underholde av videoer på våre nettsider. Alt fra TV-flauser til dramatiske redningsaksjoner har skapt engasjement. Under følger de ti mest sette videoene hos Seoghør.no i 2015.

1.I mars la Seoghør.no ut den videoen som ble mest sett på våre nettsider. Det var da Elin Bergius og Christian Fredrik Trelnæs hadde årets første hyrdestund på «Paradise Hotel». Den intime kontakten skapte opprør blant de andre deltagerne da de skjønte at samleie hadde foregått uten beskyttelse.

- Jeg stresset aldri med det, men det gjorde Christian. Jeg var heller ikke redd for kjønnssykdommer, for det hadde vi jo testet oss for før vi dro inn på hotellet. Så det tenkte vi ikke på engang, sa Elin til Seoghør.no.

I sommer ble paret samboere.

2. På andreplass finner vi Truls Svendsen som har vært en stor folkefavoritt i året som har gått. Sammen med Cecilie Skog fikk Svendsen testet egne grenser i TV 2-programmet «Tjukken og Lillemor», der de to drar til Grønland på ski. Mange ville få med seg det pinlige klippet der Truls og Cecilie gjør sitt fornødne på en flaske inne i teltet.

 
3. Et annet pinlig øyeblikk tar tredjeplassen på listen. Cecilie Lynum fikk problemer under innspillingen av «Luksusfellen» da strømpebuksen satt seg fast i et piggtrådgjerde.
 
- Jeg sitter fast! Jeg har fått piggtråd i strømpebuksen, sier en tydelig flau Lynum.
 
Hallgeir Kvadsheim prøver å fortsette opptaket, men til ingen nytte. Se det morsomme klippet her:
 

4. Sandra Lyng, Alexandra Joner og Adelén slo til med et forrykende show til låten «Bang Bang» under Se og Hørs kjendisgalla. Se det sexy dansenummeret her:

5. Ting gikk heller ikke helt etter planen for den 21 år gamle skjønnhten Chanelle Riggan som i januar deltok i modellkonkurransen «Miss California». Idet hun entret scenen i bikini, løsnet knuten til overdelen på ryggen, slik at toppen gled ned og publikum gispet.

Den unge modellen vant ikke konkurransen, men stakk av med all oppmerksomheten.

6. Veldig mange ville få med seg da Jan Thomas forvandlet den 32 år gamle barnehageassistenten Cecilie Stien Sandal til en «sexy vixen».

– Jeg er lei av å føle meg som en slask. Jeg har aldri hatt min egen stil og kan seriøst ikke huske sist jeg kjøpte meg et klesplagg, sa Cecilie før forvandlingen.

Da kjendisstylisten var ferdig var 32-åringen nesten ikke til å kjenne igjen!

7. På sjetteplass finner vi Mary-Kate og Ashley Olsen på CFDA Fashion Awards i juni. Da kjendis-tvillingene skjønte at fotografene var mer opptatt av Victoria Beckham, ble de rasende og forlot den røde løperen i sinne.

8. Nordmenn er vant til å se skiløper Therese Johaug prestere i skisporet, men det var en helt annen jente som stilte som sexy modell for motehuset Høyer.

Til Se og Hør fortalte Therese at hun bruker modelljobbingen som avkobling mellom viktige løp og tunge treningsøkter.

– Det gir meg et annet fokus og er en viktig avkobling i et liv som lett kan bli noe treningsintensivt og ensformig innimellom. Jeg tror det har vært avgjørende for meg å ha en interesse utenom langrennssporet.

Se Johaug som flott modell i videoen under:

9. I oktober i fjor ble Gunhild Stordalen rammet av den tøffe sykdommen systemisk sklerodermi - en meget sjelden bindevevssykdom som kan spre seg til hele kroppen, og angriper hud og indre organer.

I november ble hun tildelt «den grønne prisen» under Se og Hørs Kjendisgalla for sitt arbeid med miljøproblematikk. Det var en rørt Petter Stordalen som tok imot prisen på konas vegne. Se hans flotte hyllest i videoen under:

 
Vil du se mer fra Se og Hørs kjendisgalla finner du videoen her.
 

10. Den dramatiske historien om den ti måneder gamle tyrkiske jenta Melda Ilgin har også engasjert leserne.

Jenta og hennes foreldre var på strandtur da foreldrene fikk sjokk. Den lille jenta lå på en oppblåsbar flåte i vannet da hun plutselig ble ført utover mot havet av en sterk strøm, uten at foreldrene oppdaget det. Den dramatiske redningsaksjonen endte heldigvis bra og jenta er i god behold.

 
11. Den vakre artisten Adelén Rusillo Steen (19) kunne juble da hun vant «Skal vi danse» sammen med sin dansepartner Benjamin Jayakoddy. Sangeren imponerte stort gjennom hele konkurransen og oste sexappeal på dansegulvet. Til Seoghør.no avslørte 19-åringen at hun på forhånd hadde fått beskjed om å være mer sexy.
 

- Jeg blir veldig flau, så jeg klarte ikke å være ordentlig sexy på trening, sa Adelén som derimot klarte til gangs under direktesendingene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer