Hollywood-ekteskap:

Disse varte kortest

Selv de vakreste kjærlighetshistorier kan tilsynelatende ta en uventet vending.

KORTVARIGE EKTESKAP: Flere Hollywood-romanser har hatt kort utløpsdato. Foto: Alan Davidson/REX/NTB og Valerie Macon/AFP/NTB
KORTVARIGE EKTESKAP: Flere Hollywood-romanser har hatt kort utløpsdato. Foto: Alan Davidson/REX/NTB og Valerie Macon/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke uvanlig at Hollywood-stjerner finner hverandre. Kanskje ikke så rart når de er i samme bransje, treffes på røde løpere og møtes på det som tilsynelatende er luksuriøse og eksklusive fester.

Selv om romansene kommer på løpende bånd, kan det likevel virke som om det meste er enklere enn å lykkes med nettopp et Hollywood-ekteskap.

Antall brudd har det vært mange av, og noen har så vidt rukket å pakke vekk brudekjolen før skilsmissepapirene finnes frem.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Brudd etter 55 timer

Ved en nærmere titt på noen av de korteste ekteskapene i Hollywood, er det ingen ringere enn selveste Britney Spears (41) som troner i toppen. Hun var gift med Jason Alexander i 55 timer!

Mye tyder på at Alexander ikke er helt fornøyd med at Spears glapp, da popartisten i sommer giftet seg med Sam Asghari (28) skal eksen ha forsøkt å storme bryllupet - det endte med at politiet ble tilkalt og Alexander ble lagt i håndjern og arrestert.

EKSMANN: Jason Alexander var gift med Britney Spears i 55 timer i 2004. Foto: Jim Smeal/BEI/REX
EKSMANN: Jason Alexander var gift med Britney Spears i 55 timer i 2004. Foto: Jim Smeal/BEI/REX Vis mer

Spears er ikke alene om å ha hatt et kortvarig ekteskap. Den kjente skuespilleren Nicolas Cage (58) giftet seg med Erika Koike i 2019, men de rakk bare å være mann og kone i fire dager før forholdet var over.

Cage har også vært gift med Lisa Marie Presley, heller ikke det ekteskapet skulle vare lenge, etter 107 dager gikk de fra hverandre.

107 DAGER: Kjærligheten tok slutt for Lisa Marie Presley og Nicolas Cage. Foto: Peter Brooker/REX/NTB
107 DAGER: Kjærligheten tok slutt for Lisa Marie Presley og Nicolas Cage. Foto: Peter Brooker/REX/NTB Vis mer

Fotomodellen Carmen Electra (50) og basketstjerne Dennis Rodman (61) kan på sin side skilte med et ni dagers langt ekteskap, etterfulgt av Pamela Anderson (55) og filmprodusenten Jon Peters - som holdt ut i 12 dager som gift.

Anderson har for øvrig et annet relativt kort ekteskap bak seg, stjernen var gift med Kid Rock (51) i 122 dager.

Skylder eksen en unnskyldning

Den profilerte skuespilleren Eddie Murphy (61) er også blant de som har et kortere ekteskap å se tilbake på. Han var gift med Tracey Edmonds (55) i to uker.

Skuespiller Mario Lopez (49), blant annet kjent for å ha spilt i «Pacific Blue», giftet seg med Ali Landry (49) i 2004 - det ekteskapet varte bare i 18 dager.

DOBBELTGJENGER: Hvor enn hun går, får hun høre at hun ligner på Kim Kardashian. Vis mer

Drew Barrymore (47) er også blant de som faktisk har to nokså korte ekteskap bak seg. Hun var gift med Jeremy Thomas i 19 dager, og med komikeren Tom Green (51) varte ekteskapet i 163 dager.

De som har sett på «Keeping Up With The Kardashians» har trolig fått med seg at også Kim Kardashian har hatt et særdeles kortvarig ekteskap.

Kardashian var gift med basketspilleren Kris Humphries (37) fra 2011, men etter 72 dager som gift var forholdet over. Det var riktignok først i 2013 at skilsmissen formelt sett var et faktum.

KORTVARIG: Kim Kardashian og Kris Humphries rakk å gifte meg, men det skulle vise seg å bli et kortvarig ekteskap. Foto: Alan Davidson/REX/NTB
KORTVARIG: Kim Kardashian og Kris Humphries rakk å gifte meg, men det skulle vise seg å bli et kortvarig ekteskap. Foto: Alan Davidson/REX/NTB Vis mer

Realitystjernen har i etterkant innrømmet at hun skylder Humphries en unnskyldning for at hun håndterte bruddet på en dårlig måte og for at hun gjorde det slutt på verst tenkelige måte, ifølge Page Six.

VEKKER OPPSIKT: Reaksjonene hagler etter at denne videoen av Simon Cowell ble lagt på Twitter. Vis mer

Følte seg presset

Sophia Bush (40) og Chad Michael Murray (41) var ett av Hollywoods hotteste par etter at de ble sammen mens de begge spilte i TV-serien «One Tree Hill».

Dessverre, og trolig til fansens store skuffelse, ble ekteskapet bare 163 dager langt.

VILLE IKKE: Chad Michael Murray og Sophia Bush var ett av Hollywoods hotteste par, men sistnevnte har uttalt at hun følte seg presset til å gifte seg med Murray. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NT
VILLE IKKE: Chad Michael Murray og Sophia Bush var ett av Hollywoods hotteste par, men sistnevnte har uttalt at hun følte seg presset til å gifte seg med Murray. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NT Vis mer

Eksparet skapte i tiden etter bruddet flere overskrifter, og i et intervju med radiovert Andy Cohen i 2018 fortalte Bush åpenhjertig at hun i utgangspunktet aldri ønsket å gifte seg med skuespillerkollegaen, men at hun følte seg presset til det.

- Det var ikke noe jeg egentlig ville gjøre, men vet du hva, det går fint, sa hun blant annet den gang.

Jennifer Lopez (53) er enda en Hollywood-stjerne med hele to kortvarige ekteskap i ryggsekken. Artisten var gift med Cris Judd (53) i 218 dager og med Ojani Noa (48) i 313 dager.

Hollywood-kjekkasen Bradley Cooper (47) har hatt et fire måneders langt ekteskap - det var med Jennifer Esposito (49).

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Et annet ekspar som har skapt en rekke overskrifter relatert til sitt forhold er Liam Hemsworth (32) og Miley Cyrus (30) - deres ekteskap varte i åtte måneder.

Kilder: Wikipedia og Buzzfeed

LES OGSÅ: Simon Cowell sjokkerer i ny video

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer