- Disse var stygge, de tar jeg

Se hvordan det gikk da Kevin prøvde «Paradise-taktikken» hjemme i Norge.

SEOGHØR.NO: Denne uken var det premiere på årets sesong av reality-programmet «Paradise Hotel», og dramaet er allerede i gang.

Det skapte sterke reaksjoner da Kevin Kvamvold (20) sa at han hadde valgt deltager Tina Hagen (25) som partner fordi hun var det han kalte «styggest».

Selv om Tina innrømmer at det gikk inn på henne at Kevin valgte henne av taktiske grunner, så har 20-åringen ingen planer om å be henne om unnskyldning.

- Jeg kommer ikke til å be om unnskyldning for noe av det som skjedde på hotellet. Jeg var der for å vinne. Og nei, jeg tenker ikke noe på hva Tina sier, jeg bryr meg som sagt bare om meg selv, forklarte han til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

UFIN: Kevin Kvamvold sjokkerte med sine uttalelser om Paradise-kollega Tina Hagens utseende.
UFIN: Kevin Kvamvold sjokkerte med sine uttalelser om Paradise-kollega Tina Hagens utseende. Vis mer

Etter at Kevin Kvamvold valgte Tina til partner fordi han «likte henne minst» prøvde han ut samme taktikk på en shoppingtur i Oslo.

- Disse skoene var stygge, de tar jeg, sier Kevin da en butikkmedarbeider prøver å hjelpe ham med å finne et par nye sko.

I klippet øverst i saken kan du se hvordan det gikk i det skjulte kamera-opptaket.

Innslaget er en del av «Studio Paradise» som du kan se på Tv3.no og Se.no etter torsdagens «Paradise Hotel»-episode.

LES OGSÅ: - En av «Paradise»-guttene bor hos meg i natt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.