LEKRE I SORT: Astrid Smeplass, Sandra Lyng og Ida Fladen valgte alle sexy sorte kjoler til P3 Gull lørdag kveld.  Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
LEKRE I SORT: Astrid Smeplass, Sandra Lyng og Ida Fladen valgte alle sexy sorte kjoler til P3 Gull lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum/Se og HørVis mer

Disse var mest sexy på P3 Gull

Flere norske kjendiser strålte i gjennomsiktige sorte kjoler under P3 Gull lørdag kveld.

SEOGHØR.NO: Astrid Smeplass (19) ble den store vinneren under P3 Gull der hun tok med seg prisene for «årets nykommer» og «årets låt».

– Jeg føler at ingen er tapere og vinnere i musikken. Dette året har vært et utrolig bra år for norsk musikk. Jeg deler denne prisen med alle som var nominert, sa hun fra scenen da hun tok imot prisen «årets låt» for «2AM».

I tillegg ble hun en av kveldens store motevinnere. 19-åringen var en av kveldens mest sexy i en sort vintagekjole. Kjolen var gjennomsiktig og avslørte lekkert blondeundertøy.

SEXY: Astrid Smeplass vant to priser lørdag kveld og var en av de hotteste gjestene på festen.  Foto: NRK P3
SEXY: Astrid Smeplass vant to priser lørdag kveld og var en av de hotteste gjestene på festen. Foto: NRK P3 Vis mer

Popstjernen Sandra Lyng gjør stor suksess om dagen med låten «Night after night» og hadde denne kvelden valgt en tettsittende sort kreasjon og knallrøde lepper. Også Ida Fladen ankom i «den lille sorte» med gjennomsiktig brystparti og knehøye støvletter.

FLOTT: Sandra Lyng var litt av et syn på P3 Gull lørdag kveld.  Foto: Andreas Fadum
FLOTT: Sandra Lyng var litt av et syn på P3 Gull lørdag kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Kanskje hadde jentene latt seg inspirere av popstjerne og «Skal vi danse»-vinner Adelen Rusillo Steen? Hun stakk nemlig av med all oppmerksomheten under Se og Hørs kjendisgalla i midten av november. Artisten vekket oppsikt i en gjennomsiktig sort blondekjole og var en av kveldens best kledde.

SEXY: Adelen bar en gjennomsiktig sort kjole på Se og Hørs kjendisgalla i forrige uke.
SEXY: Adelen bar en gjennomsiktig sort kjole på Se og Hørs kjendisgalla i forrige uke. Vis mer

KLARE FOR FEST: P3-profilene Niklas Baarli, Line Elvsåshagen og Ronny Brede Aase hadde kledd seg i Hawaii-tema.  Foto: Andreas Fadum
KLARE FOR FEST: P3-profilene Niklas Baarli, Line Elvsåshagen og Ronny Brede Aase hadde kledd seg i Hawaii-tema. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Kom uten kona

Bergens-rapper Lars Vaular kunne også glede seg over flere priser denne kvelden. Suksessduoen Nico og Vinz var tilstede. Det samme var Morten Harket, Matoma, Karpe Diem, Marit Larsen og Anne Lindmo.

SINGLE: Suksessduoen Nicolay Sereba og Vincent Dery avslørte til TV 2 at de nå er single og fokuserer på karrieren.  Foto: Andreas Fadum
SINGLE: Suksessduoen Nicolay Sereba og Vincent Dery avslørte til TV 2 at de nå er single og fokuserer på karrieren. Foto: Andreas Fadum Vis mer

VINTAGE: Marit Larsen hadde valgt vintage denne kvelden og kledde seg etter årstiden.  Foto: Andreas Fadum
VINTAGE: Marit Larsen hadde valgt vintage denne kvelden og kledde seg etter årstiden. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Thomas Gullestad kom uten sin gravide kone Jenny Skavlan. Til TV 2 fortalte artisten at han gleder seg til å bli pappa.

– Det føles helt rått. Det er veldig spennende. Men jeg vet veldig lite om dette krapylet, før det kommer ut. Så akkurat nå føles det litt ut som en teori, men jeg håper det blir gøy i praksis, sa han til TV-kanalen.

BLIR PAPPA: Thomas Gullestad kom uten kona Jenny Skavlan.  Foto: Andreas Fadum
BLIR PAPPA: Thomas Gullestad kom uten kona Jenny Skavlan. Foto: Andreas Fadum Vis mer

«Gikk amok» på scenen

Kveldens store «snakkis» var programleder Leo Ajkic som tilsynelatende tok av på scenen.

- Jeg må være ærlig. Fuck denne jobben, fuck P3! sa Ajkic mens Christine Dancke forsøkte å avbryte.

- Vær så snill, la meg bare snakke i fred. Fuck alt vi driver med. Vi putter drittmusikk på hjernene til folk, og så blir det hits. Jeg orker ikke jobbe her mer, jeg stikker til Bergen og gjør heller min hiphop-ting, sa Ajkic.

SKAPTE OPPSTYR: Leo Ajkic «tok en Kanye West» på scenen.  Foto: Andreas Fadum
SKAPTE OPPSTYR: Leo Ajkic «tok en Kanye West» på scenen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Deretter forsvant TV-bildet. Flere lurte på om Ajkic hadde hatt et sammenbrudd på scenen, noe han senere avkreftet til Dagbladet.

- Jeg måtte ta en liten Kanye West, som man gjør på award shows, en liten Justin Bieber, som man gjør i Norge. Og så er det jo gøy å se hvem som tror det er tull, og hvem som tror jeg er stormannsgal, sier Ajkic til avisen.

LES OGSÅ: Tone Damli: - Jeg vil gjerne ha et barn til

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.