Disse tv-klippene ble mest sett i 2014

Se alle de populære videoene her!

SEOGHØR.NO: Hver eneste dag publiserer vi flere videoer, og noen blir selvsagt mer populære enn andre.

Videoen vi har publisert fra TV-programmer som har blitt mest sett i 2014, er fra «Paradise Hotel».

Det vakte stor oppsikt da to av årets «Paradise Hotel»-par hadde sex samtidig i et svømmebasseng. Etter en fuktig fest på TV3s skandalehotell, endte Nicolai Bennis (22) opp med å ha sex med Kine Blix (22), mens Labinot Haziri (20) igjen fant tonen med sin tidligere sengepartner Julie Hølvold (24).

Se videoen øverst i saken.

Plass nummer to

I midten av november kom den nye traileren for en av vinterens mest omtalte filmer, filmatiseringen av «Fifty Shades of Grey».

Traileren fikk plass nummer to, på listen over mest sette videoer.

Filmen har premiere 13. februar neste år.

Plass nummer tre

I årets sesong av TV3-programmet «Luksusfellen» når dramatikken nye høyder. I en av episodene møter vi Inge og Marita som bor i Veggli ved Numedal.

Marita, som styrer økonomien på hjemmebane, tror hun har brukt et sted mellom 20.000 og 25.000 på spilling på nettet.

Når det virkelige tallet - 100.000 kroner - kommer frem, besvimer Marita.

Plass nummer fire

Nok en video fra reality-programmet «Paradise Hotel» ble sett svært mange ganger. Denne gangen var det Lene Angelica Nilsen (20) og Christer Reiersøl (21) som vant rampelyset.

Reiersøl trodde nemlig at Nilsen ikke kunne bli gravid da de hadde sex på hotellet, om han «hoppet av i svingen».

- Jeg tenkte faktisk at det var trygt å «hoppe av i svingen». Jeg har aldri vært i noen lange forhold, og de jeg hadde datet har alltid brukt p-piller, så jeg har aldri brukt kondom noe særlig, sier han til Seoghør.no

Plass nummer fem

Eyvind Hellstrøm (65) blir i TV3-serien «Hellstrøm rydder opp hjemme», parodiert av heimkunnskapslæreren Tor Olav Kåsa (29) fra Notodden.

- Hvor er entusiasmen din?, spør han en av de fnisende elevene på Hellstrøm-vis.

Plass nummer seks

Eyvind Hellstrøm er kjent for sin sterke motstand mot ferdigmat, og i en av episodene av «Hellstrøm rydder opp - hjemme» er det boksematen spaghetti a la capri som får unngjelde.

Hellstrøm sier spaghettiboksen er et dårlig valg for ektparet og deres datter Hedda-Kristina.

- Vet dere hva det er i denne? Det er ikke kjøtt, Det er MUK, maskinelt utbenet kjøtt, amerikanerne kaller det for det rosa slimet. Det er ben og bindevev som kastes sammen i store tromler, sier han.

Mesterkokkens utbrudd gjør Vibeke - som var gravid med parets andre barn under innspillingen - så dårlig, at hun må avbryte innspillingen for å kaste opp.

Plass nummer syv

Artisten Agnete Kristin Johnsen (20) har vært en av de som har hatt de mest utfordrende antrekkene i det populære TV 2-programmet «Skal vi danse».

Til Seoghør.no fortalte hun at mammaen hennes ikke er så fornøyd med at hun viser mye hud. 

- Kjæresten min sier ikke så mye om det, men det er verre med mamma. Hun sier huff, hva er det hun har på seg nå! Hun synes jeg viser litt for mye av og til, men sånn er jo mødre vet du, sa Agnete til Seoghør.no.

Plass nummer åtte

«Bloggerne» -aktuelle Sophie Elise Isachsen (19) opererte nesen etter netthets. I en av episodene snakket hun ut om all mobbingen på nett.

- Når det kommer til negative kommentarer, mobbing og drittslenging: Jeg blir så klart lei meg. Det er ikke sånn at jeg er umenneskelig og klarer å tenkte at kommentarene ikke betyr noen ting, sier hun.

Isachsen fortalte i programmet at hun ønsket å operere nesen, noe hun også gjorde senere.

- Jeg hadde aldri fått for meg at jeg har lyst til å operere nesen om det ikke hadde vært for ting folk har sagt.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett curling-gutta før