DELER JUMBO-PLASSEN: Bookmakerne i tippeselskapet Unibet gir "X Factor"-deltakerne Lise Mæland og Mari Lorentzen dårligst odds i kampen om å vinne TV 2s talentkonkurranse Foto: TV 2
DELER JUMBO-PLASSEN: Bookmakerne i tippeselskapet Unibet gir "X Factor"-deltakerne Lise Mæland og Mari Lorentzen dårligst odds i kampen om å vinne TV 2s talentkonkurranse Foto: TV 2Vis mer

Disse to lever farlig

Men ekspertenes "X Factor"-favoritt er soleklar..

Se videointervju med "X Factor"-favoritten nederst i saken! 

SEHER.NO: Etter innsatsen i den første finalerunden er Tommy Fredvang (27) fortsatt bookmakernes favoritt til å vinne talentkonkurransen "X Factor" på TV 2.

Både tippseselskapene Centrebet og Unibet har Stavanger-mannen som sitt soleklare førstevalg, med henholdsvis 3,5 og 3 i odds.

Pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet sammenligner Fredvang med popstjernen Justin Timberlake.

- Tommy Fredvang har sjarmen som har sendt en del gutter svært langt i Idol, og fremstår mer og mer som en blanding av Justin Timberlake og Kjartan Salvesen, sier han til Seher.no.
 
Like godt tror ikke Hanssen det går for Tommys kvinnelige konkurrenter - spesielt Lise Mæland og Mari Lorentzen. De to sangerne har begge 20 i odds, og ligger klart sist på listen til Unibet.

På  Centrebets liste er det også to jenter - duoen "The Johnsen Sisters" - som har fått jumboplassen, med 34 i odds.

En jente får imidlertid skryt.

- På solo-siden er det mange talentfulle jenter, men her vil det sannsynligvis bli vanskelig for alle å klare å vise frem det mer særegne. Pernille Øyestad er vår favoritt blant vokalene. Hun har driv, stemmeprakt og er et åpenbart supertalent, sier Hanssen.

Tommy Fredvang innrømmer at han merker press etter at han fikk favorittstempelet i forrige uke.

- Hva? Er jeg det? Det er jo helt sykt da. Det er jo nydelig. Godstemning! Er det sant? Jeg kjenner jo presset her plutselig, sa han til Seher.no før den første finalerunden.

 Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er "The Johnsen Sisters" ukjente søster
Se videointervju med "X Factor"-favoritt Tommy her:


[obj:media:8090]