Disse to leder «Kvelden før kvelden»

- Jeg gleder meg veldig, men det er skummelt også, sier Atle Pettersen.

NY FØRJULSDUO: Atle Pettersen og Ingrid Gjessing Linhave skal lede Kvelden før kvelden på NRK. Foto: Ole Kaland, NRK
NY FØRJULSDUO: Atle Pettersen og Ingrid Gjessing Linhave skal lede Kvelden før kvelden på NRK. Foto: Ole Kaland, NRK Vis mer

SEOGHØR.NO: Et stort antall av landets befolkning benker seg foran TV-en for å få med seg «Kvelden før kvelden», NRKs førjulssending på lille julaften.

NYE NRK-ROLLER: Pettersen har også takket ja til å overta stafettpinnen fra Ivar Dyrhaug i Beat for Beat. Foto: NTB scanpix
NYE NRK-ROLLER: Pettersen har også takket ja til å overta stafettpinnen fra Ivar Dyrhaug i Beat for Beat. Foto: NTB scanpix Vis mer

Med ribbesteking, gjester og «Grevinnen og hovmesteren», får seerne servert en velkjent, men tradisjonsrik sending. Men i år er det også nye elementer ved programmet. Blant annet programlederne.

Det er nemlig Atle Pettersen (25) og Ingrid Gjessing Linhave (38) som skal lede direktesendingen.

- Jeg gleder meg veldig, men det er skummelt også. Beste sendetid, på lille julaften og på toppen av det hele ett av årets mest sette TV-program, sier Atle Pettersen til VG.

Saken fortsetter under bildet.


Linhave beskriver Pettersen som «en veldig seriøs, snill, blid og dyktig mann». Dette blir første gang de jobber sammen.

- Vi jobbet med «Sommeråpent» i sommer men i hver vår uke og hver vår landsdel, og det er det nærmeste vi har kommet et samarbeid, før nå, sier Gjesing Linhave til avisen.

I fjor var det Nadia Hasnaoui og Atle Bjurstrøm som ledet sendingen.

LES OGSÅ: Her er alt du ikke visste om «Grevinnen og hovmesteren»