Disse to kan bli Oscars største tapere

Eller er alle gode ting fem for Leonardo DiCaprio og Amy Adams?

SPILTE MOT HVERANDRE: Leonardo DiCaprio spilte mot Amy Adams i 2002-filmen «Catch Me If You Can». Foto: REX/Moviestore Collection/All Over Press
SPILTE MOT HVERANDRE: Leonardo DiCaprio spilte mot Amy Adams i 2002-filmen «Catch Me If You Can». Foto: REX/Moviestore Collection/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Når Oscar-utdelingen går av stabelen natt til mandag norsk tid, kan skuespillerstjernene Leonardo DiCaprio (39) og Amy Adams (39) danne en ny klubb.

Dersom de ikke vinner en statuett, vil begge to være de mesttapende skuespillerne hittil. DiCaprio og Adams er nominert for femte gang - og ingen av dem har vunnet!

Leonardo ble først nominert i kategorien beste skuespiller i en alder av 19 år for innsatsen i «What's Eating Gilbert Grape».

Han ble også nominert for filmene «The Aviator», og «Blood Diamond».

TO NOMINASJONER: DiCaprio kan vinne to priser etter innsatsen i The Wolf of Wall Street. Foto: FameFlynet
TO NOMINASJONER: DiCaprio kan vinne to priser etter innsatsen i The Wolf of Wall Street. Foto: FameFlynet Vis mer

I år er han nominert i to kategorier for prestasjonen i «The Wolf of Wall Street», men det kan ende med fiasko igjen. Det er nemlig Matthew McConaughey som er bookmakernes favoritt til å vinne, for rollen sin i «Dallas Buyers Club».

Adams har tidligere vært nominert for sin innsats i filmene «Junebug», «Doubt», «The Fighter» og «The Master».

I år er hun nominert i kategorien beste skuespillerinne. Det etter en imponerende oppvisning i filmen «American Hustle».

DiCaprio og Adams spilte i 2002 mot hverandre i filmen «Catch Me If You Can».

LES OGSÅ: Hun er virkelighetens Piper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer