Disse takket nei til «Skal vi danse»

Mange norske stjerner vegrer seg mot å danse på TV.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Skal vi danse» er fast lørdagsunderholdning for mange nordmenn, og i løpet av åtte sesonger har vi sett mange av landets største stjerner svinge seg på parketten.

I denne sesongen er det blant annet Linni Meister, Ben Adams og Hanne Sørvaag som har imponert TV2s seere.

Men mange takker også nei til å være med i programmet. Deltagerne øver mange timer hver eneste dag, og flere har fortalt at de ikke synes det lar seg kombinere med andre arbeidsoppgaver som konserter, film eller TV-innspilling osv. Dette var blant annet årsaken til at «Senkvelds» Harald Rønneberg avslo dansetilbudet. 

- Det er mye øving som ligger bak et slikt program, og med «Senkveld» blir det rett og slett for mye å gjøre, har programlederen tidligere sagt til Seoghør.no. 

Én han derimot har lyst til å se på TV2-parketten er makkeren Thomas. 

- Det hadde vært fantastisk lørdagsunderholdning med deg på parketten. «Og da kan Thomas Numme komme til dansegulvet for sin rumba»… da hadde jeg sittet klistra, spøker Harald. 

Se også premieren på Seoghør.no Weekend her!

Også kjendiser som Eyvind Hellstrøm, Halvdan Sivertsen og Jan EggumAslag Haugen, Davy Wathne, Inger Lise Rypdal og Viggo Sanvik har takket nei. For sistnevnte fristet det ikke å være med i programmet, 

- Jeg har fått en forespørsel, men jeg danser som en skiftenøkkel. Jeg skjønner at de kan invitere folk som danser sånn som meg, det er sikkert underholdende, men for meg hadde det ikke vært noe artig, sier Sandvik til Seoghør.no. 

Han tar heller noen tips av tidligere Vazelina-kollega Eldar Vågan, dersom han blir værende lenge i programmet.  

- Hvis Eldar skulle vinne så kanskje jeg ringer ham og spør om han kan komme hjem til meg og lære meg å danse.  

Men Vågan var først skeptisk og måtte overtales av Katrine Moholt.  

- Jeg måtte overtales til «Skal vi danse», faktisk. Jeg sa først nei, for jeg ville jo ikke avlyse avtaler. Jeg lever jo av å spille, og har aldri vært så syk at jeg har måttet flytte på jobber, sier han til Seoghør.no. 
 
Se videoen øverst med flere kjendiser om Skal vi danse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fryktet puppene skulle falle ut  Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer