«Skal vi danse: all stars»:

Disse takket nei til «Skal vi danse: all stars»

Nå forklarer flere stjerner hvorfor de takket nei til dansekonkurransen.

NY TVIST: Høstens «Skal vi danse: all stars» inneholder kun tidligere deltakere - inkludert «Skal vi danse»-programleder Katrine Moholt. Foto: Fredrik Arff/ TV 2
NY TVIST: Høstens «Skal vi danse: all stars» inneholder kun tidligere deltakere - inkludert «Skal vi danse»-programleder Katrine Moholt. Foto: Fredrik Arff/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før det ble kjent hvilke stjerner som skulle svinge seg på parketten i år, var det mange som spekulerte i hvem som ville gjøre comeback i «Skal vi danse: all stars».

Nå avslører flere kjendiser til Se og Hør at de takket nei til konkurransen, og hvorfor.

- Var i lupen

På lørdag er det duket for en ekstra spesiell sending, når tidligere «Skal vi danse»-deltakere vender tilbake til parketten for én sending.

Blant dem er Grunde Myhrer (26), som skal danse sammen med Aleksander Hetland (39) og proffdanser Helene Spilling (25).

Overfor Se og Hør innrømmer han at han ble spurt om å delta i årets konkurranse.

- Jeg har sagt til TV 2 hva jeg hadde lyst til, og så er det jo alltid en kabal som skal gå opp. Men ja, jeg var vel kanskje i lupen, sier han, og utdyper:

- Det dukket opp litt andre ting som gjorde at «Skal vi danse» ble litt vanskelig. Det er veldig vanskelig å være to steder samtidig.

Også Carsten Skjelbreid (50) skal få teste danseferdighetene på lørdag sammen med Katrine Moholt (49) og proffdanser Tarjei Svalastog (23). Han var sist en del av «Skal vi danse» i 2009.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.