«Skal vi danse: all stars»:

Disse takket nei til «Skal vi danse: all stars»

Nå forklarer flere stjerner hvorfor de takket nei til dansekonkurransen.

NY TVIST: Høstens «Skal vi danse: all stars» inneholder kun tidligere deltakere - inkludert «Skal vi danse»-programleder Katrine Moholt. Foto: Fredrik Arff/ TV 2
NY TVIST: Høstens «Skal vi danse: all stars» inneholder kun tidligere deltakere - inkludert «Skal vi danse»-programleder Katrine Moholt. Foto: Fredrik Arff/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før det ble kjent hvilke stjerner som skulle svinge seg på parketten i år, var det mange som spekulerte i hvem som ville gjøre comeback i «Skal vi danse: all stars».

Nå avslører flere kjendiser til Se og Hør at de takket nei til konkurransen, og hvorfor.

«SKAL VI DANSE»: Katrine Moholt forteller at hun ble skadet etter et løft. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: TV 2/Nora Skavhaug Vis mer

- Var i lupen

På lørdag er det duket for en ekstra spesiell sending, når tidligere «Skal vi danse»-deltakere vender tilbake til parketten for én sending.

Blant dem er Grunde Myhrer (26), som skal danse sammen med Aleksander Hetland (39) og proffdanser Helene Spilling (25).

Overfor Se og Hør innrømmer han at han ble spurt om å delta i årets konkurranse.

- Jeg har sagt til TV 2 hva jeg hadde lyst til, og så er det jo alltid en kabal som skal gå opp. Men ja, jeg var vel kanskje i lupen, sier han, og utdyper:

- SOMMERFUGLER I MAGEN: Iselin Guttormsen og dansepartner Catalin Andrei Mihu røk ut av «Skal vi danse» lørdag 15. oktober, og til Dagbladet svarer Guttormsen på spørsmål om en mulig forelskelse mellom de to danseløvene. Reporter: Maria Ludvigsen/Dagbladet Vis mer

- Det dukket opp litt andre ting som gjorde at «Skal vi danse» ble litt vanskelig. Det er veldig vanskelig å være to steder samtidig.

Også Carsten Skjelbreid (50) skal få teste danseferdighetene på lørdag sammen med Katrine Moholt (49) og proffdanser Tarjei Svalastog (23). Han var sist en del av «Skal vi danse» i 2009.

- Ble du spurt om å delta denne sesongen?

- Ja, jeg ble spurt. Men jeg kunne ikke, det kolliderte med en annen jobb. Jeg var på jobb i USA under åpningshelgen. Så det var litt vanskelig å kombinere tur til USA og å være her.

- Det er veldig gøy å være innom en uke, men tre måneder er jo et kjør uten like, innrømmer han.

- Ligger for langt bak

En annen som returnerer til dansegulvet, er Atle Pettersen (33). Han skal samarbeide med Jørgine «Funkygine» Vasstrand (33) og Santino Mirenna (28).

TV 2 ville gjerne ha Pettersen med i årets sesong, noe som dessverre ikke gikk.

- Jeg var ganske lenge inne i miksen der, men med en baby hjemme, litt halveis pappaperm og en kone i full jobb, så fikk jeg ikke logistikken til å gå opp rett og slett, forklarer han overfor Se og Hør.

- Sånn sett så er jeg veldig takknmelig for at jeg får lov til å komme inn nå en liten uke og kjenne det bruse littegrann.

RØRT: Cengiz Al tok til tårene under lørdagens Skal vi Danse-sending. - Sinnsyk prestasjon, sier dommer Morten Hegseth. Video: TV 2 / Dagbladet TV Vis mer

Pettersen er imidlertid ikke den eneste artisten som takket nei til å delta i «all stars»-sesongen. Tone Damlis (34) manager, David Eriksen (55), har tidligere bekreftet overfor Rød Løper at «Butterflies»-sangeren måtte avslå.

- Hun var nok litt mer på den at nå har ikke jeg vært på et dansegulv siden 2009. Hun ligger for langt bak til å catche up med såpass mange nye deltakere.

- Så er det det at du har et liv og ting du holder på med, det koster for mye da. Det er en altoppslukende greie i en periode, så det gikk ikke.

Ble ikke spurt: - Skjønner ikke hvorfor!

På lørdag dukker også tidligere deltaker Thea Næss (37) opp på parketten for å bistå Nate Kahungu (26) og dansepartner Nadya Khamitskaya (39). Næss ble imidlertid ikke spurt om å delta i «Skal vi danse: all stars», kan hun fortelle Se og Hør.

- Nei, og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor!, ler Næss.

SIER FRA: Merete Mørk Lingjærde har fått høre det på sosiale medier etter at hun siterte feil mann under direktesending på «Skal vi danse». Nå sier hun hva hun mener om den saken. Reporter: Thea Hope. Video: Luna Lea / Rød Løper Vis mer

- Jeg tror nok jeg hadde sagt ja, men jeg er veldig glad nå at jeg ikke er med, for jeg ser hvor krevende det er. Så har jeg en liten på ni måneder, så det hadde vært litt heftig.

Ida Gran Jansen (34) dukker også opp på parketten på lørdag, sammen med Cengiz Al (25) og proffdanser Rikke Lund (27). I likhet med Næss fikk ikke Jansen en forespørsel om å delta i programmet.

- Jeg vet ikke om jeg hadde blitt spurt, men nå har jo jeg en datter på to og en halv måned, så hun var jo da en halv måned når de startet. Så det hadde jo blitt litt vanskelig.

LES OGSÅ: Slik gikk det med «Bli hos meg»- Dina

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer