SKAL VI DANSE-KLAR? - Jeg tror ikke det er så lurt av meg å svare på dette, sier Eli Hagen til Se og Hør på spørsmål om hun har takket ja til å være med i høstens "Skal vi danse". Foto: SCANPIX
SKAL VI DANSE-KLAR? - Jeg tror ikke det er så lurt av meg å svare på dette, sier Eli Hagen til Se og Hør på spørsmål om hun har takket ja til å være med i høstens "Skal vi danse". Foto: SCANPIXVis mer

Disse svinger seg på TV 2-parketten

Se og Hør serverer nesten hele deltager-lista...

SEHER.NO: Forrige uke kunne Seher.no avsløre at Artist og skuespiller Mia Gundersen (47) om noen få måneder blir én av deltagerne i TV 2-suksessen "Skal vi danse", som for femte gang går av stabelen nå i høst.

Noen dager senere skrev Rogalands avis at den tidligere boksekjempen Ole "Lukkeøye" Klemetsen også skal delta i det superpopulære programmet, mens Seher.no litt etterpå kunne melde at tidligere glamourmodell, Helene Rask, også er spurt om å delta.

- Jeg vil ikke kommentere noe rundt det ennå, sa Helene Rask til Seher.no da.

Se og Hør Weekend bringer fredag en liste over kjendiser bladet hevder skal delta i den kommende dansesesongen på TV 2. På listen står navn som Eli Hagen og Jan Thomas, i tillegg til Unni Lindell, som skal ha blitt spurt om å bli med.

Vet du om andre som skal delta i årets "Skal vi danse? Tips oss på seher@seher.no!

- Dette kan jeg ikke kommentere, sier Jan Thomas til bladet, mens Unni Lindell, som har blitt spurt tre år på rad, er noe mindre hemmelighetsfull.

- Det er veldig hyggelig at de spør meg, men om jeg skal delta til høsten, kan jeg ikke si noe om, sier hun til bladet.

Her er listen over kjendiser Se og Hør mener skal delta i høstens "Skal vi danse":

Jan Thomas, stjernestylist
Unni Lindell, forfatter - kanskje
Eli Hagen, FEM-programleder
Mia Gundersen, artist og skuespiller
Helene Rask, tidligere glamourmodell
Ole Klemetsen, tidligere boksestjerne


Ifølge Se og Hør skal også Charterfeber-stjerne Svein Østvik (44) og tidligere langrennsess Hilde Gjermundshaug Pedersen (44) være aktuelle kandidater.

Vet du om andre som skal delta i årets "Skal vi danse? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er Lene Alexandras drømme-dansere