Disse stjernene droppet sex før ekteskapet

- Hvis de ikke respekterer det betyr det at de ikke vil ha meg, sier supermodell Adriana Lima. Se bildespesial!

KAMP: Den amerikanske friidrettsstjernen kjemper en tøff kamp også på hjemmebane. Hun har nemlig bestemt seg for å spare seg til sin fremtidige ektemann. - Det er vanskelig, mye verre enn å trene for OL og hardere enn å studere på college, har hun  Foto: AP
KAMP: Den amerikanske friidrettsstjernen kjemper en tøff kamp også på hjemmebane. Hun har nemlig bestemt seg for å spare seg til sin fremtidige ektemann. - Det er vanskelig, mye verre enn å trene for OL og hardere enn å studere på college, har hun Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alle som har sett suksess-serien «Sex og singelliv» husker at Kristin Davis' (48) rollekarakter Charlotte York bestemmer seg for å vente med å ha sex med sin tilkommende ektemann Trey MacDougal, spilt av Kyle MacLachlan (54), før etter at paret har blitt smidd i hymens lenker.

Men det er ikke bare i film- og TV-universet at par bestemmer seg for å vente med sex før ekteskapet er fullbyrdet.

Da Jessica Simpson (32) og Nick Lachey (39) giftet seg i 2002 hadde paret avstått fra å hoppe til sengs med hverandre - av religiøse grunner. Unge Simpson har nemlig blitt oppdratt i en sterkt kristen familie, og med en far som pastor var det naturlig for henne å være jomfru til etter inngåelse av ekteskapet.

- Jomfrudommen min er noe jeg holder hellig, fortalte Jessica til People i 2000.

Hennes daværende kjæreste Nick fortalte på sin side at det til tider var å holde seg.

- Det er ikke alltid lett, men jeg respekterer det. Jomfruelighet kan være kult og sexy, hevdet han den gang.

Til tross for at Mariah Carey ikke var jomfru da hun og kjæresten Nick Cannon giftet seg i 2008, bestemte sangerinnen seg for å avstå fra sex til bryllupsnatten.

- Vi har begge samme oppfatning, og vi tenkte at det ville bli enda mer spesielt dersom vi ventet til selve bryllupsnatten. Det ble det, og det er det fremdeles, fortalte hun Daily Mirror i sin tid.

Også den amerikanske friidrettsstjernen Lolo Jones (30) har tidligere fortalt at hun ønsker å bevare jomfrudommen til hun en gang gifter seg:

- Det er vanskelig, mye verre enn å trene for OL og hardere enn å studere på college. Jeg har møtt flere gutter som fristet meg. De sa jeg ville løpe fortere, hvis jeg hadde sex. Men dette er en gave jeg vil spare til min ektemann.

Se flere kjendiser som avstår fra sex før ekteskapet i bildeserien nederst i saken!

LES OGSÅ: Er Tiger Woods nye forhold et PR-stunt?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer