Disse skaper trøbbel når hun skal bade

- Det er vanskelig når man har så store bryster som meg, mener TV-stjernen Christina Hendricks.

SNAKKER UT: - Enten blir man presset fullstendig sammen av badedrakten, eller så har den slett ikke noe støtte til brystene, sier en åpenhjertig Christina Hendricks. Foto: Stella Pictures
SNAKKER UT: - Enten blir man presset fullstendig sammen av badedrakten, eller så har den slett ikke noe støtte til brystene, sier en åpenhjertig Christina Hendricks. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Mad Men»-stjernen Christina Hendricks (36) har gjentatte ganger fått stor oppmerksomhet for sine store bryster. Nå pryder Hendricks forsiden av magasinet «Lucky», der hun gir klesråd til kvinner med kurver.

- Det er virkelig vanskelig å finne en badedrakt som passer når man har så store bryster som meg. Enten blir man presset fullstendig sammen av badedrakten, eller så har den slett ikke noe støtte til brystene. Derfor har mannen min og jeg tegnet noen forskjellige modeller som kan brukes, forteller skuespilleren til magasinet.

Tidligere har Hendricks forklart at hun stadig får spørsmål om puppene hennes er ekte. Selv er hun også fullt klar over størrelsen er langt over det normale.
 
- Jeg er nødt til å være meget oppmerksom på mine former, og de klærne jeg går med skal helst være meget enkle. Når det gjelder påkledning har jeg behov for en fast struktur, mener hun.

Christina Hendricks ble verdenskjent i sin rolle som den supersexy Joan Holloway i TV-serien «Mad Men». Den store suksessen har gjort at hun er blitt et kjent ansikt på diverse røde løpere rundtom i verden, men hun prøver likevel ikke å føle seg presset når hun ankommer diverse tilstelninger.

- Jeg forsøker å være rolig og minner meg selv på at jeg er med på et morsomt og positivt arrangement. Men på den andre siden vet man jo utmerket godt at man blir fotografert fra topp til tå, sier 36-åringen til magasinet «Lucky».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke betalt for disse  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer