Disse skal være med i Blipps danseshow

- Å delta i konkurranse på direktesendt TV er en ny erfaring og utfordring for meg, sier Sophie Elise.

DANSER MOT HVERANDRE: Lise Karlsnes, Sandra Lyng Haugen, Thomas Gullestad, Sophie Elise Isaksen, Markus Bailey, Eskil Pedersen, Lisa Tønne og Susanne Furøy Wergeland skal være med i TV 2s nye danseprogram. Foto: TV 2
DANSER MOT HVERANDRE: Lise Karlsnes, Sandra Lyng Haugen, Thomas Gullestad, Sophie Elise Isaksen, Markus Bailey, Eskil Pedersen, Lisa Tønne og Susanne Furøy Wergeland skal være med i TV 2s nye danseprogram. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2015 kommer TV 2 med det nye danseprogrammet «Mitt Dansecrew». Programleder er Stian Blipp (24).

LEDER PROGRAMMET: Stian Blipp. Foto: Se og Hør
LEDER PROGRAMMET: Stian Blipp. Foto: Se og Hør Vis mer

I programmet skal åtte kjendiser danse med hvert sitt dansecrew, og hver uke må én kjendis forlate programmet, etter at dommerne og seerne har sagt sitt.

Kjendisene som skal være med i programmet er tidligere AUF leder Eskil Pedersen, artist Lise Karlsnes, blogger Sophie Elise Isaksen, standupkomiker Lisa Tønne, musiker Thomas «Finger’n» Gullestad, NRK Super-programleder Markus Bailey, TV 2 sporten-anker Susanne Furøy Wergeland og artist Sandra Lyng Haugen.

- Å delta i konkurranse på direktesendt tv er en ny erfaring og utfordring for meg. Dans er terapi, og jeg lever meg helt inn i musikken og kobler ut alt rundt meg når jeg danser. Nå ser jeg frem til å sette i gang med treningen sammen med dansecrewet mitt, sier Sophie Elise i en pressemelding.


Eskil Pedersen føler seg tryggest på swing.

- Jeg elsker å danse og føler det jeg er tryggest på er å danse swing. Det jeg skal lære nå er vel så langt fra svingdans som jeg kan komme. Mine meritter innen dans er ute på byen og på partifester i AUF, sier han.

Vinneren stikker av med en halv million kroner.

LES OGSÅ: Her slår kjendisene seg løs i fotoboksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer