«Skal vi danse»:

Disse skal lede årets «Skal vi danse»

Katrine Moholt har fått en ny makker.

NY DUO: I år er det komiker Anders Hoff som skal lede «Skal vi danse» sammen med Katrine Moholt. Foto: Bjørn Wad / TV 2
NY DUO: I år er det komiker Anders Hoff som skal lede «Skal vi danse» sammen med Katrine Moholt. Foto: Bjørn Wad / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I høst er det klart for en ny sesong av TV 2-programmet «Skal vi danse», der flere av landets kjendiser skal svinge seg på parketten med profesjonelle dansere.

I fjor ledet Katrine Moholt (43) programmet sammen med eventyrer Samuel Massie, men nå melder TV2.no at hun i år får en ny makker.

Det er komiker Anders Hoff (41) som skal lede sendingene sammen med Moholt i årets sesong.

- Det er en ære å få lov og være en del av den trettende sesongen av «Skal vi danse». Jeg har faktisk ventet i tretten år på å bli spurt, så jeg har skjønt at jeg ikke var førstevalget, men det er en utrolig hyggelig å endelig få sjansen, sier Hoff.

- Jeg elsker dans. Jeg blir skikkelig glad av dans. Jeg har aldri danset noe aktivt selv, men jeg er rimelig god til å danse i dusjen, eller hva det heter. Jeg er gift med en utdannet danser, så jeg vet hva som kreves for å danse på høyt nivå. At de tør å utsette kroppen sin for dette er imponerende i seg selv, og at de ønsker at en halv million mennesker skal se på i tillegg, er galskap.

Han har blant annet gjort stor suksess i humorgruppa «Raske menn» sammen med Calle Hellevang-Larsen og Øyvind Rafto.

Saken fortsetter nedenfor.

KJENT TRIO: Anders Hoff (til høyre) er best kjent fra humortrioen «Raske menn» sammen med Calle Hellevang-Larsen (til venstre) og Øyvind Rafto. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KJENT TRIO: Anders Hoff (til høyre) er best kjent fra humortrioen «Raske menn» sammen med Calle Hellevang-Larsen (til venstre) og Øyvind Rafto. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Anders Hoff er tilbake i TV 2, og vi gleder oss til at han skal lede oss igjennom lørdagskvelden sammen med Katrine Moholt og resten av «Skal vi danse»- teamet, sier programdirektør i TV 2, Jarle Nakken.

- Helt rått

Dette blir sesong nummer 13 av danseprogrammet, som ble sendt på norske skjermer for første gang i 2006.

I fjor var det tidligere «Farmen»-vinner Eilev Bjerkerud (27) som stakk av med seieren i programmet, sammen med dansepartner Nadya Khamitskaya (34).

- Det er helt rått! Nadya og jeg har lagt ned utrolig mye innsats. Hun har gått inn i meg og gjort meg god, sa en glad Eilev til Seoghør.no etter at seieren var et faktum.

Det er foreløpig ikke kjent hvilke 12 kjendiser som skal delta i årets sesong av den populære dansekonkurransen.

«Skal vi danse» har premiere på TV 2 lørdag 2. september.

FINALISTENE: Hvem svetter mest? Hvem er latest? Hvem vinner "Skal vi danse" 2016? Dagbladet spurte finaledeltagerne. Video: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

LES OGSÅ: TV 2-Øyvind har blitt tvillingpappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer