Disse skal lede Allsang på grensen

Programleder Katrine Moholt avslører hvem hun skal ha med seg på scenen under årets sendinger i Halden.

SEOGHØR.NO: Mandag ettermiddag inviterte programleder Katrine Moholt med seg et knippe av årets medprogramledere til hjemgården sin på Maura.

Komiker John Brungot, artist Bjarne Brøndbo, artist Aleksander Rybak, Eirik Søfteland, artistmanager Jan Fredrik Karlsen og langrennsekspert Odd-Bjørn Hjelmeseth har alle sagt ja til å bli med Katrine som programledere på Allsang denne sommeren.

Seks av syv programledere er dermed klare, men det gjenstår fortsatt én programleder. Hvem det blir er fortsatt uvisst.

ALLSANG: Komiker John Brungot,  Eirik Søfteland, Kathrine Moholt, Jan Fredrik Karlsen og Bjarne Brøndbo blir alle å se i årets Allsang på grensen.  Foto: Espen Solli/TV 2
ALLSANG: Komiker John Brungot, Eirik Søfteland, Kathrine Moholt, Jan Fredrik Karlsen og Bjarne Brøndbo blir alle å se i årets Allsang på grensen. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

Onsdag var John, Bjarne, Eirik og Jan Fredrik sammen hjemme i hagen til Katrine for å spille inn promo og bli bedre kjent med hverandre.- Det er jo fantastisk å invitere med seg gutta opp hit i så fint vær. Her sitter vi og koser oss med grilling og jordbær. Skikkelig sommersteming, strålte Katrine overfor Se og Hør.

Tilbake fra mammapermisjon

Katrine er nylig tilbake på jobb etter å ha vært i mammapermisjon med datteren Sofia Linn (10 mnd.). Hun ser frem til å ta med seg hele familien til Halden i sommer.

- Det har jo blitt tradisjon å være på Allsang. Dette er jo åttende året at vi rocker festningen. Jeg gleder meg til å ha med Sofia Linn og vise henne musikken og menneskene. Det tror jeg blir veldig fint, smiler programlederen.

- Elsker oppmerksomheten

John Brungot og Eirik Søfteland koste seg sammen i sommervarmen hjemme på gården til Katrine, og begge så frem til å stå på Allsang-scenen i sommer.

Eirik debuterer som programleder, mens John har mer erfaring.

KLAR FOR ALLSANG IGJEN: Kathrine Moholt.  Foto: Espen Solli/TV 2
KLAR FOR ALLSANG IGJEN: Kathrine Moholt. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

- Jeg ble lokka med at det var så koselig stemning. Alle sier at det er så mye bedre enn det man kanskje hadde trodd, forteller Eirik, før han blir avbrutt av John..

- Kan du ikke bare si det som det er; du er som alle oss andre. Vi er veldig glad i oppmerksomhet og elsker at åtte tusen mennesker står og hyler. Det er gøy! Det er fet stemning, fleiper komikeren.

- Muttern syns det er kjempegøy

Jan Fredrik Karlsen er også fersk programleder i sommer, og gleder seg til å stå på Allsang-scenen.

- Jeg elsker allsang! Det er gøy på fest når alle synger med. Men jeg har aldri vært på Allsang på grensen før, selv om jeg selvfølgelig har sett det på tv, forteller Jan Fredrik til Se og Hør.

Han røper at spesielt en person syns det er stas at han skal være med i programmet.

- Muttern syns det er kjempegøy at jeg skal være med på dette. Hele familien kommer til å sitte linet opp den dagen jeg entrer scenen, ler han.

 

Slik blir programmet:

2. Juli-Eirik Søfteland

9.juli - Bjarne Brøndbo

16.juli - ikke kjent

23.juli - Odd-Bjørn Hjelmeseth

30.juli - John Brungot

6.august - Alexander Rybak

13.august - Jan Fredrik Karlsen