Disse sex-scenene likte «Fifty Shades of Grey»-daktota best

«Fifty Shades of Grey»-aktuelle Dakota Johnson foretrekker tydeligvis de frekkeste scenene.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Dakota Johnson (25) viser seg omtrent helt naken i den kommende filmen «Fifty Shades of Grey».

Filmen, som er basert på E.L. James’ erotiske bestselger, har selvfølgelig mange sex-scener.

TRENTE: Dakota Johnson trente mye i forkant av filmen. Den vakre skuespillerinnen ble nemlig svært klar over at hun skulle vise seg mye naken. Foto: Stella Pictures
TRENTE: Dakota Johnson trente mye i forkant av filmen. Den vakre skuespillerinnen ble nemlig svært klar over at hun skulle vise seg mye naken. Foto: Stella Pictures Vis mer

Til accesshollywood avslørte Johnson hvilken av sex-scenene som var hennes favoritt.

- Den scenen hvor han tar jomfrudommen hennes er vakker. Den er fantastisk. Men favoritten min var scenen med champagne og isbiter rennende nedover brystet, sa hun.

I hovedrollene er det Dakota Johnson som spiller den uskyldige og uerfarne Anastasia Steel som innleder et dampende hett S&M-forhold til milliardæren Christian Grey, spilt av Jamie Dornan (33).

Filmen har premiere på norske kinoer fredag den 13.februar.

- Ingen problemer med sex-scenene

25-åringen, som er datter av av Hollywood-stjernene Melanie Grifiith (56) og Don Johnson (64), har ingen problemer med de mange sex-scenene i filmen.

- Jeg har ingen problemer med å gjøre noe som helst. Hemmeligheten er at jeg ikke eier skam, har Dakota tidligere sagt til Elle magazine.

HOT: Eva Mendes og and Jamie Dornan reklamerte begge for Calvin Klein undertøy. Foto: CK/Splash News/ All Over Press
HOT: Eva Mendes og and Jamie Dornan reklamerte begge for Calvin Klein undertøy. Foto: CK/Splash News/ All Over Press Vis mer

Jamie Dornan, som spiller selveste Mr.Grey, har fått svært mye skryt for sitt utseende, og spesielt dette bildet har blitt dratt frem i dagens lys. Her var han modell for Calvin Klein-undertøy sammen med sexy Eva Mendes.

- Det kvinner ønsker

Johnson synes også at det følelsesmessige forholdet mellom Steel og Grey var mer spennende enn alle de erotiske historiene som har fengslet kvinner verden over.

DAMPENDE: Dakota Johnson og Jamie Dornan skrur opp temperaturen i kinosalen fredag den 13.februar. Foto: Supplied by LMK/All Over Press
DAMPENDE: Dakota Johnson og Jamie Dornan skrur opp temperaturen i kinosalen fredag den 13.februar. Foto: Supplied by LMK/All Over Press Vis mer

- Da jeg leste boka synes jeg det var mer interessant å se måten de brøt hverandre ned følelsesmessig på, enn sex-scenene. Jeg tror det er en del av kvinnen som ønsker å være den tingen som bryter ned en mann, forteller hun.

LES OGSÅ: Her er traileren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer